UKRAJINU ČEKA SUDNJI DAN: Dmitrij Medvedev pojasnio da će to uslediti ako Kijev ostvari jednu svoju pretnju!
Foto: Profimedia

opasno

UKRAJINU ČEKA SUDNJI DAN: Dmitrij Medvedev pojasnio da će to uslediti ako Kijev ostvari jednu svoju pretnju!

Planeta -

Ako Ukrajina izvrši pretnje i odluči da napadne Krim , doći će Sudnji dan za sve umešane u ovo , zapretio je Dmitrij Medvedev , zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, prenosi RIA Novosti.

Ranije je predstavnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Vadim Skibicki rekao da će Oružane snage Ukrajine (AFU) moći da izvrše raketne udare na Krim ako Zapad prenese obećane raketne sisteme za višestruko lansiranje (MLRS) HIMARS (High Mobiliti Artilleri Rocket Sistems) i M270 za Kijev Zauzvrat, Aleksej Arestovič , savetnik šefa kancelarije Vladimira Zelenskog, rekao je da planovi Oružanih snaga Ukrajine uključuju napad na Krimski most.

U odgovoru , Andrij Klišas , predsednik Komiteta Saveta Federacije za ustavno zakonodavstvo , primetio je da takve namere još jednom pokazuju potrebu za denacifikacijom i demilitarizacijom cele teritorije Ukrajine.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track