BAJDEN JEDNIM POTEZ SAHRANIO DOLAR? Bivši savetnik CIA otkriva tajne malo poznatog dokumenta! VIDEO
Foto: EPA-EFE/Al Drago / POOL, Shutterstock, Profimedia

drama

BAJDEN JEDNIM POTEZ SAHRANIO DOLAR? Bivši savetnik CIA otkriva tajne malo poznatog dokumenta! VIDEO

Planeta -

Bivši insajder CIA-e i finansijski savetnik Pentagona, Džim Rikards je decenijama bio vodeći glas u globalnim finansijama.

Imao je veliki uticaj u pregovorima o okončanju iranske krize tokom Reganove administracije, a njegova bestseler knjiga Valutni ratovi često se navodi kao jedno od najvažnijih ekonomskih dela poslednje decenije.

Danas on zvuči kao alarm koji većina ljudi ne želi da čuje – ali prema njemu, to je velika greška.

„Američki dolar kao što znamo je osuđen na propast“, ​​kaže on. „Predsednik Bajden je sam potpisao smrtnu presudu 9. marta izvršnom naredbom 14067".

Prema Džimu, unutar ovog malo poznatog saveznog propisa zakopan je specifičan jezik koji bi mogao dovesti ne samo do legalnog nadzora vlade nad svim građanima SAD...

Ali i potpuna kontrola nad bankovnim računima i kupovinama.

„Ovo je prilično zlokoban potez predsednika, da vam iskreno kažem“, kaže on. „I kladim se da 99% Amerikanaca nema pojma o tome.

„Što je još gore, to bi moglo predstavljati katastrofu za bogatstvo miliona Amerikanaca – u vreme kada inflacija već uništava njihovu kupovnu moć.

Dakle, šta je u Izvršnoj naredbi 14067 što ga čini tako prevrtljivim?

Pa, kako Džim ističe u svom kritičkom novom izlaganju, to postavlja scenu za špijunski softver za praćenje američkog dolara.

To bi bila ozbiljna pretnja privatnosti i ličnoj bezbednosti svih Amerikanaca – i dala bi uznemirujuću količinu kontrole nad vašim novcem, direktno američkoj vladi.

I ako mislite da je ovo neki daleki san, razmislite ponovo, prenosi Blejz.

„Ovo se dešava upravo sada“, kaže Džim. „Izvršna naredba 14067 već daje predsedniku Bajdenu moć bez presedana nad budućnošću američkog dolara.

„I nažalost, većina Amerikanaca će biti potpuno zatečena time.

Zato je Jim upravo objavio novu prezentaciju koju morate videti o tome kako se možete pripremiti za ovaj kritični događaj SADA – i on uključuje kritičan način da zaista profitirate od posledica.

„Pogledajte, između inflacije, problema u lancu snabdevanja i nestabilnih tržišta, američki štedni računi su trenutno slomljeni. A Bajden trpi pritisak sa svih strana da uradi nešto po tom pitanju.

„Verujem da je samo pitanje vremena kada će povući okidač za ovaj 'špijunski' dolar. Amerikanci moraju da se pripreme sada, pre nego što bude prekasno", kaže on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track