OVDE POČIVA IVANA TRAMP: Prva žena Donalda Trampa sahranjena na privatnom imanju bivšeg predsednika SAD!
Foto: AP/John Minchillo

tuga

OVDE POČIVA IVANA TRAMP: Prva žena Donalda Trampa sahranjena na privatnom imanju bivšeg predsednika SAD!

Planeta -

Održana je juče pogrebna misa povodom smrti Ivane Tramp u crkvi u Njujorku, gde je bio postavljen kovčeg sa njenim telom. A zatim je na imanju njenog bivšeg supruga Donalda Trampa u Nju Džerziju upriličen prijem u njenu čast, na tom mestu su i položeni posmrtni ostaci.

Ivana Tramp počiva na imanju Donalda Trampa gde se nalazi njegov golf klub "Bedminster" u Nju Džerziju. Kovčeg je spušten u zemlju „nedaleko od glavne klupske kuće” juče popodne, rekao je za „Njujork post” izvor koji je prisustvovao sahrani, dodavši da je telo položeno u u „privatnom travnatom području”.

Na sahrani su govore održalli Ivanka, Erik i Donald Junior Tramp, deca koju je Ivana Tramp dobila u braku sa nekadašnjim predsednikom Amerike, dok je američki milijarder prisutnima na sahrani rekao da je ona bila "neverovatna žena, izuzetno jaka i da je vladala prostorijom".

Porodica Tramp na sahrani Ivane Tramp danas u Njujorku foto: Andrea Renault/ PolarisFoto:Profimedia

Ivanino nasleđe je sada zauvek obeleženo u golf klubu u Nju Džersiju „veoma diskretnim komadom granita na kojem je ugravirano njeno ime".

Podsetimo, Ivana Tramp preminula je 14.jula u svojoj kući u Njujorku, nakon što je pala ni stepenice pri čemu je zadobila povrede opasne po život. Umrla je u 73. godini. Crkva u kojoj je održana misa nalazi se nedaleko od njenog doma gde je živela 26 godina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track