NARODE, DOBRO SAM! IMAJTE VERE! Džo Bajden se prvi put oglasio nakon pozitivog rezultata na koronu VIDEO
Foto: EPA / Pete Marovich / POOL

jasno

NARODE, DOBRO SAM! IMAJTE VERE! Džo Bajden se prvi put oglasio nakon pozitivog rezultata na koronu VIDEO

Planeta -

Predsednik SAD Džo Bajden je progovorio o svom stanju nakon što je u četvrtak ujutro bio pozitivan na koronu.

U video snimku objavljenom na Tviteru, Bajden je rekao da mu je "dobro" i da su njegovi simptomi "blagi".

„Hej ljudi, pretpostavljam da ste čuli, jutros sam bio pozitivan na koronu. Ali bio sam dvostruko vakcinisan, dva puta dobio buster. Simptomi su blagi. I zaista cenim vaše upite i brige. Ali dobro sam, dobijam mnogo posla. Nastaviću da ga obavljam. A u međuvremenu, hvala na vašoj brizi. I imajte vere", rekao je Bajden.

Sekretar za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer objavila je u četvrtak ujutro da je Bajden bio pozitivan na koronu i da uzima lek Paklovid.

„Jutros je predsednik Bajden bio pozitivan na COVID-19“, rekao je Žan-Pjer. „Potpuno je vakcinisan i dva puta pojačan i ima veoma blage simptome. Počeo je da uzima Paklovid. U skladu sa smernicama CDC-a, on će se izolovati u Beloj kući i nastaviće da u potpunosti obavlja sve svoje dužnosti tokom tog vremena. u kontaktu sa članovima osoblja Bele kuće telefonom jutros i učestvovaće na njegovim planiranim sastancima u Beloj kući jutros putem telefona i Zoom-a iz rezidencije."

Žan-Pjer je dodala da će Bajden raditi u izolaciji dok test ne bude negativan.

„U skladu sa protokolom Bele kuće za pozitivne slučajeve na koronu, koji prevazilazi smernice CDC-a, on će nastaviti da radi u izolaciji sve dok test ne bude negativan“, rekao je Žan-Pjer. „Kada bude negativan, vratiće se na posao".

Kurir.rs/Fox News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track