NEKADA GLAMUROZNU MILIONERKU SADA ČEKA PAKAO U ZATVORU Evo šta će Gislejn Maksvel morati da radi za 15 centi po satu
Foto: Profimedia

epstajnova madam

NEKADA GLAMUROZNU MILIONERKU SADA ČEKA PAKAO U ZATVORU Evo šta će Gislejn Maksvel morati da radi za 15 centi po satu

Planeta -

Nekadašnja ljubavnica i madam Džefrija Epstajna Gislejn Maksvel zarađivaće manje od 15 centi po satu čisteći toalete u zatvoru na Floridi gde ona služi 20-godišnju kaznu zatvora, prenosi Dejli mejl.

Maksvel, koja je živela u svili i kadifi, čiji su prijatelji između ostalih bili princ Endru i Bil Klinton, zarađivaće veoma malu svotu novca u zatvoru u koji je prebačena.

Zatvorski konsultanti rekli su da će Maksvel čistiti toalete, kupatila ili rati sudove pre nego što joj se dodeli dugoročni posao kao što je upravljanje platnim spiskom ili očitavanje vodomera.

Gislejn Maksvel
Gislejn Maksvelfoto: Profimedia

Konsultanti su rekli da bi Maksvelova mogla da postane meta drugih zatvorenika ukoliko se ne ponaša ponizno i ne prestane da se žali na svoj život u ćeliji.

Ali Maksvel je do sada radila upravo suprotno i nemilosrdno se žalila na njene uslove dok je čekala suđenje.

Konsultanti su rekli da je zatvorska jedinica u kojoj je preseljena "veliki korak" u odnosu na pritvorski centar Metropoliten u Bruklinu, Njujork, gde je bilazatvoren dve godine.

Gislejn Maksvel
Gislejn Maksvelfoto: SDNY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rekli su da bi to izgledalo kao "Diznilend" u poređenju sa MDC-om, gde je ona tvrdila da joj je servirana hrana sa crvima u njoj i da se budi na svakih 15 minuta.

Holi Koulman, jedna od zatvorskih konsultanata koja ima i svoju firmu, rekla je za Dejli mejl da je Maksvel otišla u Talahasi, a ne u zatvor Danberi, jer ima više osoblja koje je bolje obučeno da se nosi sa njom.

Njeno kretanje će biti kontrolisano i zatvor će otvarati vrata kako bi joj omogućio pristup određenim delovima zatvora u određeno doba dana.

Međutim, u svojoj spavaonici – koja ima kupatilo, mirnu sobu i TV sobu – moći će da se kreće slobodno.

Podsetimo, Maksvel, koja mu je pomagala da podvodi maloletnice osuđena je na 20 godina zatvora.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track