LIZ TRAS ZANEMELA OD ŠOKA Voditeljka se srušila usred debate! Čuo se samo lom i pad VIDEO
Foto: screenshot

PREKID PROGRAMA

LIZ TRAS ZANEMELA OD ŠOKA Voditeljka se srušila usred debate! Čuo se samo lom i pad VIDEO

Planeta -

Debata o tome ko će biti novi lider Konzervativaca između aktuelene šefice britanske diplomatije Liz Tras i Rišija Sunaka ministra finansija, kada se voditeljka Kejt Meken onesvestila za vreme direktnog prenosa.

Liz Tras je držala ruke na licu i rekla "o moj Bože" nakon što se začuo glasan tresak - a onda je debata prekinuta.

TalkTV je saopštila da je voditeljka Meken „dobro“, ali da su dobili medicinski savet da ne nastavi.

„Izvinjavamo se našim gledaocima i slušaocima“, dodaje se u saopštenju.

Pošto je debata prekinuta, poruka na TalkTV-u i The Sun-ovom strimu je glasila: „Izvinjavamo se zbog ometanja ovog programa“.

Kanal je ponovo počeo da emituje ubrzo nakon toga, ali se prešlo na drugi studio, a voditelj ian kollins je rekao da je došlo do "medicinskog problema".

„Svi su u redu, tako da su to dobre vesti. Riši Sunak i Liz Trus su još uvek u studiju i ćaskaju sa čitaocima i odgovaraju na ta pitanja.“

Portparolka Sana je potvrdila da je incident pauziran zbog "medicinskog problema", dodajući: "Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u etar".

"Zaista mi je žao što je tako dobra debata morala da se završi. Radujte se što ćete uskoro ponovo nadoknaditi Kejt i ostatak tima.“

Incident se dogodio kada su se gospodin Sunak i gospođa Tras ponovo sukobili oko poreza, finansiranja NHS-a i ekonomije u svojoj drugoj direktnoj televizijskoj debati.

Kurir.rs/Sky News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track