12:11

BAJDEN DRHTI OD TRAMPA! Bivši predsednik SAD tera strah u kosti demokratama: ISPLIVAO PRAVI RAZLOG PRETRESA NJEGOVE KUĆE

kurir televizija

BAJDEN DRHTI OD TRAMPA! Bivši predsednik SAD tera strah u kosti demokratama: ISPLIVAO PRAVI RAZLOG PRETRESA NJEGOVE KUĆE

Planeta -

Prof. OIga Ravasi, osnivač organizacije "Srbi za Trampa", predsednica i osnivač "Sava Pac" u jutarnjem programu Kurir televizije otkrila je da se demokratama diže kosa na glavi na sam pomen imena bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Ona je istakla da su građani Amerike potpuno izgubili poverenje u institucije i da Džo Bajden ima najniži rejting od svih predsedničkih kandidata.

Olga Ravasi
foto: Kurir televizija

- Demokratama je sve što je vezano za Trampa zabrinjavajuće, njima se diže kosa na glavi od samog pomena njegovog imena. Ovo je veoma mračno vreme za istoriju Amerike, demokrate su uplašene od Trampove nove kandidature. U oktobru 2020. godine Tramp je te dokumente koje sada traži FBI deklasifikovao.Oni sada navodno traže one dokumente koje je već deklasifikovao. Sve je ovo politikčka igra i ne postoji indicija da postoji bilo kakav prekršaj - kaže Olga Ravasi.

Ona je dodala da su građani veoma zbunjeni i da gube poverenje u obe strane.

Olga Ravasi
foto: Kurir televizija

- Građani više ne veruju ni jednoj ni drugoj strani. Ne znamo šta se dešava, postoji potpuno gubljenje poverenja u institucije. Hilari Klinton je 33.000 mejlova ne samo uništila, već i obrisala i FBI je nikada nije pretresao. Demokrate su spremne na sve, i priča se da možda nećemo ni imati izbore - kaže prof. OIga Ravasi, osnivač organizacije "Srbi za Trampa", predsednica i osnivač "Sava Pac" i dodaje:

- Sve ono što je nađeno na laptopu Hantera Bajdena, sve o prostituciji, trgovini narkoticima, niko ne kuca na njegova vrata. Upravo ta dokumentacija koju je predsednik Tramp odneo sa sobom pokazuje sve loše stvari koje su demokrate radile. Bajden ima najniži rejting, pitanje je da li uopšte Bajden zna šta se dešava oko njega - kaže Ravasi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track