DEČAK (5) SPASIO SVOJU SESTRU (2) IZ POŽARA, A U ZAPALJENU KUĆU VRATIO SE ZBOG OVOGA: Ceo SVET PONOSAN na malog hrabrog HEROJA!
Foto: Printskrin/Facebook

NEVEROVATNO

DEČAK (5) SPASIO SVOJU SESTRU (2) IZ POŽARA, A U ZAPALJENU KUĆU VRATIO SE ZBOG OVOGA: Ceo SVET PONOSAN na malog hrabrog HEROJA!

Planeta -

Petogodišnji dečak, Noa Vuds iz Severne Džordžije spasao je celu svoju porodicu, kada se njihova kuća zapalila zbog instalacija u februaru 2020. godine.

Noa je oduševio svet svojom hrabrošću, a njegova porodica je zahvaljujući njegovoj pravovremenoj i pravilnoj reakciji izašla iz zapaljenog doma samo sa lakšim opekotinama. On je upeo da spasi čak 7 života i za to je dobio nagradu za spašavanje života.

Noa se jedne večeri probudio i video da njegova soba gori. On je odmah uzeo svoju dvogodišnju sestru i izneo je iz zapaljene kuće kroz prozor, koji je bio jedini deo njihovog doma, koji u tom trenutku nije bio zahvaćen vatrom.

Čim je sestru ostavio na sigurnom, Noa se vratio u zapaljenu kuću da bi izvukao pse, a zatim je otrčao i probudio komšije, koje su pozvale vatrogasce.

Njegova sestra je zadobila manje opekotine na nogama, ali osim toga, ona je bila dobro. Noa i još četiri člana njegove porodice lečeni su isključivo ozbog manjih opekotina.

- Ovo dete ovde je tako srdačno - rekao je njegov rođak na konferenciji za novinare i dodao:

- „Počastvovan sam, privilegovan sam što sam deo ove porodice i što ga poznajem.Čuo sam da heroji dolaze u svim oblicima i veličinama. Pokazao mi je ove nedelje, i godine su deo toga. Znam da petogodišnjak može da izađe i spasi celu svoju porodicu mi otvara oči.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:38

LAŽNE VESTI SE ŠIRE KAO POŽAR! Dr Kočović o hibridnom ratu koji bukti svetom: PRIVATNOST JE PREVAZIĐENA, NE BIRAJU SE SREDSTVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track