RUSKA VOJSKA SE SMEJE MINISTRU ODBRANE RUSIJE!? Završio na marginalnoj poziciji
Foto: Printscreen/Twitter

rat u ukrajini

RUSKA VOJSKA SE SMEJE MINISTRU ODBRANE RUSIJE!? Završio na marginalnoj poziciji

Planeta -

Prema nedavnim izveštajima nezavisnih ruskih medija, ruski ministar dobrane Sergej Šojgu je zbog problema na frontu u Ukrajini završio na marginalnoj poziciji u vođstvu Rusije.

Putina, kako prenose mediji, o toku rata izveštavaju operativni zapovednici, navodi britansko Ministarstvo odbrane u svom dnevnom izveštaju o stanju u Ukrajini.

-Ruski oficiri i vojnici sa iskustvom sa terena verovatno, tokom lošeg napretka na bojnom bolju, ismevaju Šojgua zbog njegovog neefikasnog vođstva, piše Ministarstvo.

-Ruski ministar odbrane se dugo borio protiv svoje reputacije o značajnom nedostatku vojnog iskustva, budući da je većinu svoje karijere proveo u građevinskom sektoru i Ministarstvu za vanredne situacije, dodaje.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Index.hr

Bonus video:

01:10

Putin: Zapad koristi Ukrajince kao topovsko meso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track