02:49

DA LI JE OVO SPAS ZA PREDSTOJEĆU ZIMU? Vitorović za Kurir TV: Na Kipru pronađene OGROMNE REZERVE PRIRODNOG GASA

otvoreno

DA LI JE OVO SPAS ZA PREDSTOJEĆU ZIMU? Vitorović za Kurir TV: Na Kipru pronađene OGROMNE REZERVE PRIRODNOG GASA

Planeta -

Novinara Zoran Vitorović otkrio je da su pronađene ogromne količine prirodnog gasa na Kipru i da je to neka mala vrsta euforije, mada se postavlja pitanje kako će Turska reagovati.

- Pojavila se jedna mala euforija. Naime, pre 4 ili 5 dana pronađene su ogromne rezrve prirodnog gasa na Kipru. To je pronađeno na bušotini broj 6, ali se sada postavlja pitanje kako će Turska reagovati. Videćemo kako će ova zima zaista proći posle ove informacije - rekao je Vitorović.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Takođe se dotakao same Ukrajine i Rusije za koje tvrdi da je krenulo ukopavanje na linijama fronta i priprema za zimu.

- Potvrđena informacija od jutros je da Nemačka i Francuska odbijaju da obučavaju ukrajinsku vojsku na terenu Ukrajine. Što znači da se još drže po strani. Po OSID (izvor otvorenih informacija) sistemu jedna i druga strana nisu spremne da idu u dijalog jer misle da mogu mnogo više da postignu. Počelo je ukopavanje na linijama fronta i priprema za zimu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:16

UKRAJINA NE ŽELI DA PREGOVARA SA RUSIJOM ZBOG OVOGA! Šormaz za Kurir TV: Sloboda se uvek plaća LJUDSKIM ŽIVOTIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track