JA SAM NAJPAMETNIJI POLITIČAR Berluskoni otvorio TikTok i ispričao vic o Putinu, Bajdenu i sebi VIDEO
Foto: Foto EPA

silvio neuništivi

JA SAM NAJPAMETNIJI POLITIČAR Berluskoni otvorio TikTok i ispričao vic o Putinu, Bajdenu i sebi VIDEO

Planeta -

Bivši italijanski premijer i lider stranke Forca Italija, Silvio Berluskoni postao je zvezda TikToka nakon što je njegov prvi snimak pregledan više od 3 miliona puta.

@silvio.berlusconi Salve ragazzi, ci siamo incontrati per la prima volta su #TikTok, che per quanto mi riguarda avrei preferito chiamare Tik Tok Tak. Cosi è più completo! Vi ho detto che vi avrei intrattenuti su argomenti che possono riguardarvi da vicino. Ma ho pensato anche che per mantenere i rapporti con gli altri bisogna tendere alla massima cordialità. Uno degli strumenti per arrivare a farlo sono le #barzellette, perchè sono terapeutiche. Poi penseremo a parlare di programmi. Tik Tok Tak! #silvioberlusconi #berlusconi #forzaitlia?? ♬ suono originale - Silvio Berlusconi

Podstaknut uspehom na ovoj društvenoj mreži, živopisni Berluskoni objavio je novi video u kome je ispričao vic o sebi, predsednicima SAD i Rusije i papi, prenosi Il Đornale.

@silvio.berlusconi Ciao ragazzi, eccomi qua. Vi do il benvenuto sul mio canale ufficiale #Tiktok per parlare dei temi che più stanno a cuore a Forza Italia e al sottoscritto e che vi riguardano da vicino: parleremo e discuteremo del vostro #futuro Vi racconterò di come vogliamo rendere l'#Italia un Paese che possa darvi nuove opportunità e la possibilità di realizzare i vostri sogni. Ci rivediamo presto su TikTok ! #silvioberlusconi #berlusconi #elezioni #forzaitalia???❤️ #politica #giovani ♬ suono originale - Silvio Berlusconi

- Avion leti preko Atlantika, a u avionu su Džo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i njegov mladi pomoćnik. U jednom trenutku piloti shvataju da će ostati bez goriva i da će se avion srušiti za pet minuta, počeo je Berluskoni svoj vic.

Ispostavlja se da postoje svega četiri padobrana za pet putnika. Džo Bajden hvata prvi i kaže: Ovaj je za meni jer sam ja najmoćniji čovek na Zapadu. Vladimir Putin uzima drugi i kaže: Ovo je za mene jer sam ja najmoćniji čovek na Istoku. Silvio Berluskoni istupa i kaže: Ovaj je za mene jer svi znaju da sam ja najpametniji političar na svetu!

Mladi papin pomoćnik okreće se papi i daje mu preostali padobran. Papa ga, priča Berluskoni, odbija uz komentar da je živeo dug i srećan život i govori pomoćniku da ga on uzme.

Na to mu pomoćnik odgovara: "Ostala su dva jer se najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, bacio sa mojim rancem“, završio je smejući se Berluskoni svoju šalu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja