PAKLENI TORANJ U INDIJSKOM LUNA PARKU: Kabina propala 15 metara, reakcija vlasnika i obezbeđenja šokirala sve! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

drama

PAKLENI TORANJ U INDIJSKOM LUNA PARKU: Kabina propala 15 metara, reakcija vlasnika i obezbeđenja šokirala sve! VIDEO

Planeta -

Posetioci indijskog zabavnog parka imali su priliku da se provozaju na pravom "paklenom tornju". Najmanje 16 ljudi povređeno u nedelju nakon što je kabina u zabavnom parku pala 15 metara, a mnogi su očekivali da ima i mrtvih.

Otprilike 50 putnika je bilo na vožnji „tornjem za spuštanje“ u zabavnom parku Faze 8 u okrugu Mohali u Pendžabu u Indiji kada je kvar doveo do toga da se kabina propadne 15 metara pre udara na zemlju, navodi se u izveštaju.

Snimak incidenta postao je viralan, a jarko osvetljena kabina se srušila na Zemlju i srušila se na platformu ogromnom snagom, zbog čega je više putnika poletelo sa svojih vezanih sedišta.

Mnogi su ovo uporedili su incident sa padom lifta, a jedan svedok je rekao: „Pokupili smo povređene i odvezli se u bolnicu".

Kako se navodi, nije bilo vozila hitne pomoći, a nekoliko ranjenih je moralo biti prevezeno policijskim kombijem, navodi se u izveštaju.

"Organizatori su pobegli sa lica mesta", dodje se u izveštaju, a radnici obezbeđenja su "pretili" prolaznicima koji su intervenisali.

Kurir.rs/Washington Examiner

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja