SVAKO IMA PRAVO DA BUDE IDIOT: Predsednik SAD u dva govora žestoko uvredio pristalice svojih protivnika! VIDEO
Foto: Printskrin / You Tube/The Independent

bruka

SVAKO IMA PRAVO DA BUDE IDIOT: Predsednik SAD u dva govora žestoko uvredio pristalice svojih protivnika! VIDEO

Planeta -

Govor Džo Bajdena u Milvokiju stalno je prekidao jedan od prisutnih, što je ispovociralo predsednika SAD da mi odgovori: „Svako ima pravo da bude idiot“.

Bajden je otputovao u Viskonsin na Praznik rada kako bi održao govor na Laborfestu u Milvokiju, gde je govorio o svojoj podršci sindikatima i pohvalio demokratske zakonodavne pobede, kao što su prošlogodišnji paket pomoći zbog korona virusa i predlog zakona o ulaganju u domaću proizvodnju poluprovodnika koji je potpisao prošle godine.

U jednom trenutku se moglo čuti da neko u publici pokušava da omete govor.

„Ne, ne, ne, nemojte - pusti ga. On, vidite, svako ima pravo da bude idiot“, rekao je Bajden. Nije odmah bilo jasno šta je izazvalo reakciju ili šta je ta osoba rekla.

Bajden je takođe odgovorio demonstrantima dok je u četvrtak držao govor u udarnom terminu u Independens Holu u Filadelfiji. Demonstranti su uzvikivali „J... Džo Bajdena“ i već poznatu frazu protiv Bajdena „Idemo, Brendone“.

„Oni imaju pravo da budu viđeni. Ovo je demokratija“, rekao je Bajden tokom tog govora, takođe rekavši: „Dobro ponašanje nije ono od čega su oni ikada patili“.

Kurir.rs/Hill

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track