DMITRIJ MEDVEDEV: Liz Tras je termonuklearni rusofob koji nema pojma, a Borelj stvorenje bez prava na pomilovanje
Foto: EPA / Yulia Zyryanova / Sputnik

pale prozivke

DMITRIJ MEDVEDEV: Liz Tras je termonuklearni rusofob koji nema pojma, a Borelj stvorenje bez prava na pomilovanje

Planeta -

Bivši ruski predsednik i zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev opet je skandalizovao zapadnu javnost i političare sa uvredljivim porukama na račun britanskih političara.

Medvedev je Borisa Džonsona nazvao ujak nakaza, a Liz Tras tetka nakaza

Njegov tekst koji je objavljen na Telegramu ima dva čina prvi je pod naslovom: Promena vlasti u Britaniji nakaza ujak otišao, nakaza tetka došla.

O Liz Tras novoj liderki Torijevaca i britanskoj premijerci trećoj posle Margaret Tačer i Tereze Mej dao je sledeća zapažanja:

"Novi premijer: a) nesposoban i osrednji termonuklearni rusofob koji nema elementarne ideje o politici, istoriji, geografiji, ali koji želi da pobedi Rusiju u svemu; b) ispod Margaret Tačer, ne posedujući njene sposobnosti ni za 5 odsto; c) očekuje da će prevazići energetsku krizu i inflaciju hrane, koji su postali rezultat sopstvenih sumanutih sankcija. Posvađaće se sa svima, sve će propasti i sramotno otići, kao i njen prethodnik, čupava Boriska. Pa, u Britaniji, poznatoj po svojim tradicijama, izgleda da postoji još jedna.

Drugi čin . Čovek tužnog lica po imenu Borelj rekao je da je Rusija fašistička država.

Ne bih se vraćao na ovu odvratnu izjavu bliskoumnog komesara EU, ali moram posebno da naglasim da takve stvari niko nikada ne sme da zaboravi. Ovaj službenik treba da bude trajno naveden kao stvorenje bez prava na pomilovanje.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track