PUTIN SE ZATVORIO I NE ŽELI NIKOGA DA PRIMI? Moskou Tajms tvrdi da se ruski predsednik nalazi u ovoj rezidenciji!
Foto: Shutterstock

misterija

PUTIN SE ZATVORIO I NE ŽELI NIKOGA DA PRIMI? Moskou Tajms tvrdi da se ruski predsednik nalazi u ovoj rezidenciji!

Planeta -

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin ne želi da se sastane sa čelnicima ruskog Ministarstva odbrane i predstavnicima odbrambenih kompanija, objavio je u ponedeljak Moskou Tajms.

Putin je otkazao sastanke sa rukovodstvom Ministarstva odbrane koji je trebalo da se održe u državnoj rezidenciji u Sočiju nakon što je ukrajinska vojska sredinom prošle nedelje iznenada napala i porazila ruske trupe na severoistoku zemlje kod Harkova.

Krajem prošle nedelje Ukrajina je izvestila da je oslobodila više od 30 mesta u Harkovskoj oblasti od Rusa, a Rusija je okarakterisala povlačenje hiljada svojih vojnika iz te oblasti kako je planirano.

Putinu se nije dopao ovakav razvoj događaja i odložio je sastanke sa čelnim ljudima Ministarstva odbrane i predstavnicima odbrambenih kompanija.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da se ovi sastanci „kreću udesno“, prenosi Jutarnji list.

- Kako se specijalna vojna operacija razvija, stiču se određena iskustva o kojima se mora razgovarati - rekao je Peskov i dodao da su ovi sastanci neophodni. Portparol Kremlja, međutim, nije rekao kada će se oni održati.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track