NAPAO ŽENU JER MU SE NIJE SVIDELO IME KOJE JE DALA NJIHOVOM SINU?! Pretukao je pred svima u tržnom centru dok je šetala sa bebom
Foto: Printscreen/South Wales police

detetovo ime i dalje misterija

NAPAO ŽENU JER MU SE NIJE SVIDELO IME KOJE JE DALA NJIHOVOM SINU?! Pretukao je pred svima u tržnom centru dok je šetala sa bebom

Planeta -

Riki Moris (31) brutalno je napao majku svog novorođenog sina jer mu se nije dopalo ime koje mu je dala.

Moris je svoju bivšu partnerku Džodi Haris napao u tržnom centru u Svonsiju dok je šetala sa bebom u kolicima, udarivši je u glavu i lice.

Šokirani prolaznici pritrčali su da pomognu ženi koja je, kako navodi Miror, pretrpela teške povrede glave.

Par se poznaje još od malena, a od januara prošle godine bili su u vezi. Harisova je na suđenju Morisu rekla da su oboje tokom veze koristili narkotike i taj period je opisala kao najteži u svom životu.

Nekoliko meseci nakon što su otpočeli vezu Haris je zatrudnela i odlučila da prekine sa drogiranjem. Moris, koji je bio u zatvoru zbog prethodnog krivičnog dela, joj je obećao da će prestati da koristi narkotike kada izađe iz zatvora, ali s obzirom da to nije učinio, ona je odlučila da raskine s njim u avgustu.

Haris je u međuvremenu rodila sina a Moris je, s obzirom na prestupe zbog kojih je bio u zatvoru, imao ograničen pristup detetu. Nije mu se dopalo ime deteta i počeo je da ostavlja poruke Harisovoj.

Na kraju ju je pronašao u tržnom centru i ismevao je detetovo ime, a kada je ona odbila da mu dozvoli da uzme dete kada počeo je da je udara.

Harisova, koja se u međuvremenu oporavila od napada koji se dogodio u maju, rekla je sudu da se bojala da će joj oduzeti dete.

Moris je priznao krivicu za napad i provešće 26 nedelja u zatvoru, a takođe mu je dodeljena zabrana prilaska bivšoj partnerki u trajanju od dve godine.

Kurir.rs/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track