BRITANKA JE PUTINA SHVATILA OZBILJNO: Devojka ne samo da je napravila nuklearni bunker, već ga i napunila zalihama i oružjem VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

opasno

BRITANKA JE PUTINA SHVATILA OZBILJNO: Devojka ne samo da je napravila nuklearni bunker, već ga i napunila zalihama i oružjem VIDEO

Planeta -

Ruski predsedniki Vladimir Putin je najavio mobilizaciju vojnih rezervista i izdao niz jezivih nuklearnih pretnji Zapadu.

Ruski lider se hvalio da ima „mnogo oružja da odgovori“ na ono što je nazvao „nuklearnom ucenom“ Zapada, dodajući da će upotrebiti „sva neophodna sredstva“ protiv onih koji pokušavaju da „pokore“ njegovu naciju – uključujući „neonaciste“ " u Ukrajini.

Ali jedna žena je dobro pripremljena za mogući nuklearni napad . Rovan Mekenzi je izgradila podzemni bunker prepun osnovnih stvari koje su joj potrebne da preživi apokalipsu.

Njen bunker otporan na zračenje, čija je izgradnja koštala oko 7.650 funti, sadrži više od puno konzervi pasulja.

Pored hrane vredne 25 godina, Rovan je takođe uložila u arsenal oružja - za slučaj da treba da se zaštiti ako dođe Sudnji dan.

„Broj jedan za svaki bunker je odbrana“, kaže ona. „Morate se zaštititi, posebno u situaciji 'pas jede psa'. To je ubij ili budi ubijen i potrebne su ti najbolje moguće šanse za opstanak."

„Za sada se pripremam, jer nikad ne znate iz dana u dan šta bi se moglo dogoditi“, objašnjava Rovan.

„Verujem da svi treba da budu u određenoj meri pripremljeni, jer je hrana neophodna za život i svako treba da ima višak za hitne slučajeve.

„Došao je dan kada je pripremanje blagoslov, jer će hrana nestati i postati preskupa ako dođe do rata. Svi ćemo na kraju osetiti neželjene efekte."

Kurir.rs/Daily Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track