Najnovije vesti

ONA JE IMALA 12, JA 30: Nova bizarna šala predsednika Bajdena izazvala buru! VIDEO
Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

sumnjivo

ONA JE IMALA 12, JA 30: Nova bizarna šala predsednika Bajdena izazvala buru! VIDEO

Planeta

Predsednik Džo Bajden zbunio je svoje pristalice u petak kada je dao bizarnu izjavu tokom govora u sedištu Nacionalne asocijacije za obrazovanje u Vašingtonu.

Bajden je pokušavao da kontrira porukama republikanaca uoči ključnih novembarskih izbora kada je prekinuo govor da bi se našalio.

"Ali znate šta, imamo mnogo toga da uradimo. Morate da me pozdravite", rekao je, prekidajući govor da bi razgovarao sa nekim u publici.

"Znamo se već dugo. Ona je imala 12, ja 30, ali svejedno", dodao je uz veliki smeh i aplauz.

„Ova žena mi je pomogla da uradim mnogo toga, ali svejedno“, objasnio je pre nego što je prešao na ostatak svog govora.

Iako su se mnogi od prisutnih na događaju nasmejali na ovu šalu, mnogi na društvenim mrežama su je uporedili sa drugim slučajevima u kojima je Bajden davao jezive ili bizarne komentare.

„Kako demencija napreduje, pacijenti gube sve više svog filtera i imaju tendenciju da izgovore istinu“, odgovorila je voditeljka podkasta Monika Krouli.

Bajdena je ranije nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje i napad. Kritičari predsednika su primetili i njegovu neobičnu naviku da njuši žensku kosu na javnim događajima.

Bajden je potom obećao da će staviti veto na zabranu abortusa ako republikanci osvoje kontrolu nad Kongresom na izborima i usvoje predloženi zakon.

"Ako republikanci osvoje kontrolu nad Kongresom, abortus će biti zabranjen. Ali , samo u početku će biti zabranjen, ali ako osvoje Kongres, staviću veto", obećao je on.

Kurir.rs/The Blaze

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja