FATALNA POTRAGA ZA MOBILNIM: Australijanka pala nakon što je udario rolerkoster, sada je u komi! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube/9 News Australia

tuga

FATALNA POTRAGA ZA MOBILNIM: Australijanka pala nakon što je udario rolerkoster, sada je u komi! VIDEO

Planeta -

Devojka iz Melburna teško je povređena nakon što je na sajmu udario rolerkoster.

Postoje različiti izveštaji o okolnostima nesreće, koja se dogodila četvrtog dana rasprodanog događaja.

Prvobitno je objavljeno da je Šilu Roden udario vagon nakon što je izašla na stazu za rolerkoster, iako su neki očevici tvrdili da je Rodenova zapravo bio u vožnji i pao.

Ubrzo nakon što se incident dogodio, policija Viktorije objavila je saopštenje koje je glasilo: „Policajci rade na utvrđivanju okolnosti incidenta i utvrđeno je mesto zločina".

„Čini se da je u ovoj ranoj fazi žena možda prošetala i ušla na stazu kako bi pokušala da uzme ispušteni telefon pre nego što ju je udarila kočija, oko 17.45.

„Nažalost, žena je tada pronađena povređena na zemlji. Detektivi iz Jedinice za istraživanje zločina u Jari dolaze na lice mesta i radiće sa VorkSejfom na utvrđivanju okolnosti incidenta.“

Ubrzo nakon incidenta, zvaničnici su saopštili da je podmetač odmah zatvoren dok se istraga nastavlja.

Rodenin otac potvrdio je za Dejli Mejl Australija da je njegova ćerka u komi i da je u teškom stanju, rekavši: „Očigledno ne mogu da razgovaram sa svojom ćerkom. Biće u komi neko vreme".

„Povrede su strašne. Užasno. Ona je oštećena mozga. To je karlica, njene ruke, noge, leđa, vrat - jedva da postoji stvar koja nije slomljena."

Dodao je: „Jednostavno ne mogu da shvatim kako je, dođavola, napravljena tolika šteta. Čak su i doktori rekli da dugo nisu videli ništa tako loše.

Rečeno je da je Roden zadobio ozbiljne povrede lica tokom nesreće i da je ostao u kritičnom stanju u ponedeljak (26. septembra).

Rodenina sestra Kaiša Roden takođe je razgovarala za Mejl, rekavši za novine: „Šila je zapravo tamo radila.

„Pomagala je svojoj prijateljici u njenoj tezgi tokom dana i poslata je na pauzu sa drugim radnikom i odlučili su da odu na nekoliko vožnji da ubiju vreme i to se nažalost dogodilo.

Nakon tragedije, The Melbourne Roial Sov je izdao saopštenje u kome se piše: „Blisko sarađujemo sa operaterom vožnje, VorkSafe Victoria i Viktorija policijom kako bismo dalje istražili problem; međutim, možemo potvrditi da niko nije pao sa vožnje.

Kurir.rs/UNILAD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track