OSTAVIO ME JE PREKO SMS-A! VRAĆAM SE KUĆI! Oglasila se Ukrajinka koju je ostavio Britanac kome je rasturila brak VIDEO
Foto: Printskrin/Instagram

drama se nastavlja

OSTAVIO ME JE PREKO SMS-A! VRAĆAM SE KUĆI! Oglasila se Ukrajinka koju je ostavio Britanac kome je rasturila brak VIDEO

Planeta -

Ukrajinska izbeglica koju je nedavno ostavio Britanac kome je rasturila brak kada mu se uselila u dom, kaže da je očajna i sasvim sama.

Sofija Karkadim (22) ispričala je Dejli mejlu da je "srce boli" što je njena četvoromesečna veza sa 30-godišnjim Tonijem Garnetom okončana. Kao dodatak njenom "bolu" usledilo je i hapšenje jer je pokušala da provali vrata iznajmljene kuće koju je delila sa Garnetom vičući "Toni, volim te!"

"Izgubljena sam, očajna i još uvek mi je stalo do Tonija", rekla je Karkadim Mejl onlajnu. "Nemam nikog ovde. Nemam gde da živim, nemam novca. Nemam prijatelje. Moram da ostanem u ovom odvratnom mestu gde me je policija smestila".

Policija ju je upozorila da će, u slučaju da ponovo proba da kontaktira Garneta, telefonom, porukom ili lično, biti uhapšena i optužena.

Toni Garnet, Sofija Karkadim
foto: Printskrin/Instagram

Ukrajinku je policija već dva puta privodila zbog nasilnog ponašanja, a poslednji put je u pritvoru završila jer je pokušavala da provali u kuću kod Garneta u Bredfordu. Sam Garnet je, navodno, zamolio policiju da ne podiže optužnicu što mu je provalila vrata nogom i vrištala na njega.

"Nikada nisam povredila Tonija. Nikada ga nisam napala. Bila sam veoma uznemirena zbog nečeg vezanog za njegovu partnerku Lornu i njihovu decu. On je obećao da će brinuti o meni i da će sve biti u redu", rekla je ona Mejlu.

Ukrajinka, izbeglica
foto: Printscreen/Instagram

"Trebalo je da se venčamo. Znala da on više ne može da ima decu (uradio je vazektomiju i navodno je planirao da uradi reviziju) ali sam mislila da ćemo za pet-šest godina imati decu. Sada ne znam šta da radim. Verovatno ću se vratiti. Veoma sam tužna. Sanjala sam zajednički život sa Tonijem. Ne razumem šta se dogodilo", rekla je Karkadim.

Ona tvrdi da joj Garnet ne dozvoljava da uđe u njihovu kuću i da je dva puta zvao policiju zbog nje, iako je ona samo želela da porazgovara sa njim.

"Raskinuo je sa mnom preko poruke i izbacio me je na ulicu i nije ga briga da li sam dobro. Pokazao mi je potpuno drugačije lice. Kaže da želi da pomogne ljudima ali ga nije briga za svoju partnerku i samo me je izbacio", ispričala je Sofija.

Garnet, koji je raskinuo dugogodišnju vezu sa majkom svoje dvoje dece, nakon što je upoznao Sofiju koju je kao izbeglicu primio u svoj dom, sada je raskinuo i sa njom jer se, navodno, uplašio za svoju bezbednost kada je nožem izbušila rupe po zidovima njihove iznajmljene kuće.

Sofija je priznala da je nožem udarala po zidu ali je rekla da je bila ljuta zbog "situacije sa njegovom ženom".

"Nije mu bilo stalo do nas, naše budućnosti. Stalno je pričao o deci. Sj**ao je našu vezu", rekla je ona.

Ispričala je i da je pobegla iz Ukrajine gde je bila u nasilnoj vezi. Njen bivši joj je, navodno, polomio vilicu ali kaže da sada mora da se vrati kući, jer nema nikog u Britaniji.

Njena izbeglička viza joj ističe za nekoliko nedelja.

"Sve se savršeno uklopilo", rekao je Toni Garnet za Mejl. "Viza joj ističe i ništa je ovde ne vezuje. Nije više sa mnom i nema razloga da ostane".

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja