KADIROV MLATI NA VISOKOJ NOZI: Lider Čečenije u kabinetu ima opremu za vežbanje prestižnog brenda! Cena ubija! VIDEO
Foto: Printscreen Youtube

zna znanje

KADIROV MLATI NA VISOKOJ NOZI: Lider Čečenije u kabinetu ima opremu za vežbanje prestižnog brenda! Cena ubija! VIDEO

Planeta -

U kabinetu lidera Čečenije Ramzana Kadirova postavljena je konstrukcija sa vrećom za udaranje sa logom Luj Vitona. Sportska oprema je viđena na snimku izveštaja TV Grozni objavljenog na Jutjubu, sličan snimak je predstavljen i na zvaničnom sajtu šefa regiona.

Poznato je da je materijal bio posvećen Kadirovom sastanku sa generalnim direktorom Agencije za strateške inicijative za promociju novih projekata Svetlanom Čupševom.

Na snimku objavljenom na vebu, u levom uglu sobe, iza gosta, vidi se metalni ugao sa visećom punjenom kruškom u obliku cilindra, koja nosi potpis Luj Vuton. U narednim kadrovima videa možete pronaći i torbu iste marke, verovatno sa bokserskim rukavicama, i vreću za odlaganje vreće za udaranje.

Istovremeno, na ranijim fotografijama koje je Kadirovljeva pres-služba objavila, na primer, u junu, posle njegovog sastanka sa izaslanikom predsednika Rusije u Severnokavkaskom federalnom okrugu Jurijem Čajkom, nedostaje ovaj element enterijera.

Trenutno, školjka nije u asortimanu sportske opreme brenda. Komplet bokserskih rukavica, kruške sa monogramom i reljefne futrole proizveden je 2014. godine u ograničenom izdanju od samo 25 komada. Cena robe nije otkrivena (mogla se naći „na zahtev“), međutim, Njujork tajms je sugerisao da je bila oko 175 hiljada dolara.

26. jula je objavljeno da je Kadirov poklonio predsedniku Uzbekistana Šavkatu Mirzijojevu u čast godišnjice dva elitna konja. „Ja mnogo volim konje, a znam da i vi njih mnogo volite. Stoga sam odlučio u ime celog čečenskog naroda i lično u svoje ime da dam takve konje - obučene i pomalo smele. Mislim da će vam se dopasti“, rekao je on, ne precizirajući rasu konja.

Kurir.rs/Lenta.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track