RUSI SE PREDAJU BEZ BORBE?! Pogledajte snimak sa južnog fronta u Ukrajini OKAČILI BELU ZASTAVU NA OKLOPNJAK I DIGLI RUKE U VAZDUH
Foto: Printscreen/Youtube

ofanziva

RUSI SE PREDAJU BEZ BORBE?! Pogledajte snimak sa južnog fronta u Ukrajini OKAČILI BELU ZASTAVU NA OKLOPNJAK I DIGLI RUKE U VAZDUH

Planeta -

Snimak na kome se navodno vidi predaja posade ruskog oklopnog vozila ukrajinskim vojnicima objavljen je na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako oklopno vozilo, koje navodno pripada ruskim snagama, prilazi ukrajinskim položajima. Na oklopnjaku je okačena bela zastava, a jedan od članova posade takođe nosi belu zastavu u rukama.

Jedan od vojnika mu daje znak da zaustave vozilo, a nakon toga su dvojica članova posade izašla i legla na zemlju.

Na društvenim mrežama se navodi da je snimak nastao u Hersonu na jugu Ukrajine gde je u toku snažana ofanziva ukrajinskih snaga.

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Nedavno je objavljen i užasavajući snimak sa ukrajinskog ratišta. Na snimku koji je zabeležila kamera prikačena za dron vidi se grupa ruskih vojnika koja užurbano nosi nosila.

Čim su izašli na čistinu postali su laka meta. Dvojica su uspela da prežive eksploziju granate bar na trenutak dok ostali nisu bili te sreće.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track