UDAR NA CENTRE ODLUČIVANJA U KIJEVU: Meta ruskih raketa i dronova centrala SBU, kancelarija Zelenskog i Vrhovna Rada! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

OSVETA ZA KRIMSKI MOST

UDAR NA CENTRE ODLUČIVANJA U KIJEVU: Meta ruskih raketa i dronova centrala SBU, kancelarija Zelenskog i Vrhovna Rada! VIDEO

Planeta -

Ruska vojska rano jutro izvela je žestoki napad na strogi centar Kijeva. U samom gradu odjeknulo je pet jakih detonacija. Za sad nema informacija da li su u napadu korištene krstareće rakete ili dronovi kamikaze.

Prema snimcima koji dolaze iz Kijeva na meti su bile centrala ukrajinske službe bezbednosti SBU, koju je Rusija optužila da stoji iza napada na Krimski most u subotu rano ujutro, zatim plato ispred vrhovne Rade, glavnog zakonodavnog tela Ukrajine i eksplozije su se dogodile u blizini kancelarije predsednika Volodmira Zelenskog.

Veruje se da je ovim Rusija ispunila obćanje, da će u slučaju napada na Krmiski most, biti pređena granica i udareno na centre odlučivanja vlasti u Kijevu.

Za sada nema inofrmacija o poginulima i povređenima, a na snimcima se vidi da su u pitanju najverovatnije dronovi kamikaze udarili blizu samih objekata.

Kurir.rs/A.Mlakar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track