ODGOVOR ĆE BITI ŽESTOK! Prvo oglašavanje Putina po početku raketnog napada: Optužuje Ukrajinu za nuklearni terorizam
Foto: Shutterstock

ODGOVOR ĆE BITI ŽESTOK! Prvo oglašavanje Putina po početku raketnog napada: Optužuje Ukrajinu za nuklearni terorizam

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin informisao je članove Saveta bezbednosti Rusije o istrazi u vezi sa eksplozijom na Krimskom mostu. To je teroristički napad s ciljem da se uništi civilna infrastruktura, rekao je on.

Predsednik Rusije optužio je ukrajinske vlasti za akte nuklearnog terorizma.

Putin je, takođe, rekao da Rusiji ne dozvoljavaju učešće u istrazi u vezi sa eksplozijama na gasovodima "Severni tok" i "Severni tok 2", piše ruski mediji.

Ukrajina je pokušala da digne u vazduh "Turski tok", rekao je na sednici ruski lider.

Prema njegovim rečima, Služba bezbednosti Ukrajine izvršila je tri teroristička napada na Kursku nuklearku.

U slučaju daljih pokušaja organizovanja terorističkih napada na teritoriji Rusije odgovori će biti žestok i odgovarati nivou pretnji, poručio je ruski predsednik.

Putin se obratio nakon što su Rusi žestoko napali ukrajinske gradove, među kojima i Kijev. U tim napadima ima žrtava i pričinjena je velika šteta.

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Putin tvrdi da su Ukrajinci napali Krimski most

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track