LAGAO ŽENE DA JE GINEKOLOG, ONE MU POVEROVALE, A SAD ĆE DA ROBIJA: Njih 38 mu poslalo 1.000 intimnih fotografija i videa?!
Foto: Shutterstock

Muškarac u Singapuru osuđen na kaznu zatvora

LAGAO ŽENE DA JE GINEKOLOG, ONE MU POVEROVALE, A SAD ĆE DA ROBIJA: Njih 38 mu poslalo 1.000 intimnih fotografija i videa?!

Planeta -

SINGAPUR - Muškarac u Singapuru osuđen je na tri godine i četiri meseca zatvora jer je prevario više od 30 žena predstavljajući se na Fejsbuku kao doktorka ginekologije kako bi dobio fotografije njihovih genitalija.

Sud je 37-godišnjeg Ooi Čuen Veija iz Malezije proglasio krivim za varanje i lažno predstavljanje. On je koristio lažni Fejsbuk profil kako bi kontaktirao žene.

Potom bi tražio da ispune ankete koje su uključivale pitanja o njihovim genitalijama i seksualnom životu, stoji u sudskim dokumentima u koje je CNN imao uvid. Tokom četiri godine prevario je 38 žena.

Tokom četiri godine Malezijac je prevario 38 žena, a zauzvrat dobio oko 1.000 intimnih fotografija i videa. Njegova nedela izašla su na videlo u julu kad ga je žena, koja je posumnjala u njega i shvatila da takav lekar ne postoji, prijavila policiji.

Policija mu je pretresla kuću i zaplenila računar. Tokom policijske istrage priznao je da je prevario silne žene.

"Optuženi je sproveo pomno osmišljen plan da bi zadovoljio svoje seksualne želje. Pretvarao se da je doktorka i naveo nekoliko žrtava da pošalju razne kompromitujuće fotografije i video-zapise na kojima se vide. Zloupotrebio je poverenje javnosti u lekare i iskoristio društvene mreže za izvršenje zločina", rekao je zamenik glavnog tužioca, piše CNN.

Kurir.rs/Index.hr/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track