DIMITRIJ MEDVEDEV PORUČIO DA ĆE RUSIJA SVE NEPRIJATELJE POSLATI U VEČNU VATRU: Protiv nas danas je deo sveta koji umire!
Foto: EPA / Yulia Zyryanova / Sputnik

Bujica pretnji i uvreda

DIMITRIJ MEDVEDEV PORUČIO DA ĆE RUSIJA SVE NEPRIJATELJE POSLATI U VEČNU VATRU: Protiv nas danas je deo sveta koji umire!

Planeta -

Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev, koji sada obavlja funkciju zamenika šefa Saveta bezbednosti na svom Telegram kanalu objavio je podugačak post na temu rata u Ukrajini i odnosa sa Zapadom, a dodtakao se i nekih saveznika Moskve, koji se nisu svrstali uz Rusiju.

Medvedev je upozorio da bi Moskva mogla sve neprijatelje poslati u večnu vatru.

" Za šta se borimo? Rusija je ogromna i bogata zemlja. Ne trebaju nam tuđe teritorije, imamo svega u izobilju. Ali tu je naša zemlja, koja nam je sveta, na kojoj su živeli naši preci i na kojoj danas živi naš narod. I koje nikome nećemo dati. Mi štitimo naš narod. Borimo se za sav svoj narod, za svoju zemlju, za svoju hiljadugodišnju istoriju.

Ko se bori protiv nas? Borimo se protiv onih koji nas mrze, koji zabranjuju naš jezik, naše vrednosti, pa čak i našu veru, koji šire mržnju prema istoriji naše Otadžbine. Protiv nas danas je deo sveta koji umire. Ovo je gomila ludih nacističkih narkomana, ljudi drogirani i zastrašeni od njih, i veliki čopor pasa koji laju iz zapadne odgajivačnice. Sa njima je šarolik čopor grcajućih nazimica i uskogrudi stanovnici propale Zapadne imperije kojima pljuvačka teče niz bradu od degeneracije. Oni nemaju veru i ideale, osim opscenih navika koje su sami izmislili i standarda dvostrukog mišljenja koje su ugradili, poričući moral koji se daje normalnim ljudima. Stoga, ustavši protiv njih, stekli smo svetu moć.

Gde su naši stari prijatelji? Napustili su nas neki uplašeni partneri - i ne marimo za njih. Dakle, oni nisu bili naši prijatelji, već samo slučajni saputnici, lepljivi i prikovani. Kukavički izdajnici i pohlepni prebezi pali su u daleke zemlje – neka im kosti trunu u tuđini. Nema ih među nama, ali smo postali jači i čistiji.

Zašto smo dugo ćutali? Bili smo slabi i uništeni bezvremenošću. A sada smo se otresli lepljivog sna i sumorne izmaglice poslednjih decenija, u koje nas je gurnula smrt nekadašnje Otadžbine. Druge zemlje su čekale naše buđenje, silovane od strane gospodara tame, robovlasnika i tlačitelja koji sanjaju o svojoj monstruoznoj kolonijalnoj prošlosti i žude da zadrže svoju vlast nad svetom. Mnoge zemlje već dugo ne veruju u njihove gluposti, ali ih se i dalje plaše. Uskoro će se potpuno probuditi. A kada se truli svetski poredak sruši, zatrpaće sve svoje bahate sveštenike, krvoločne adepte, podrugljive sluge i glupe mankurte pod višetonsku gomilu svojih krhotina.

Šta je naše oružje? Oružje je drugačije. Imamo priliku da pošaljemo sve neprijatelje u vatrenu Gehenu, ali to nije naš zadatak. Slušamo reči Stvoritelja u našim srcima i pokoravamo im se. Ove reči nam daju svetu svrhu. Cilj je zaustaviti vrhovnog vladara pakla, bez obzira koje ime koristi - Satana, Lucifer ili Iblis. Jer njegov cilj je smrt. Naš cilj je život. Njegovo oružje je zamršena laž. A naše oružje je Istina. Zato je naša stvar ispravna. Zato će pobeda biti naša!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track