Kim Džong Un nastavlja revoluciju preko teretane

Moderni vođa

Kim Džong Un nastavlja revoluciju preko teretane

Planeta -
Ako “vežbaju i leče se u ovom kompleksu” funkcioneri i javni službenici koji po ceo dana rade u zatvorenom prostoru “moći će da se u dobrom zdravlju posvete revolucionarnom radu”

PJONG JANG - Ne miruje Kim Džon Un. Mladi debeljuškasti lider Severne Koreje u nastojanju da unapredi život svojih građana (podanika) kako bi se zdraviji i orniji mogli da posvete" revolucionarnom radu" izgradio je najmoderniju, teretanu u Pjong Jangu. Zadovoljan učinjenim prilikom otvaranja osoblju je na licu mesta davao “korisne” savete o vežbanju.

Severnokorejski mediji objavili su slike svog lidera kako, u odelu kakvog je nosio Mao, u pratnji novopečene supruge Ri Sol-ju obilazi centar za rekreaciju

- Ako “vežbaju i leče se u ovom kompleksu” funkcioneri i javni službenici koji po ceo dana rade u zatvorenom prostoru “moći će da se u dobrom zdravlju posvete revolucionarnom radu”.

Trospratni centar za rekreaciju, u čijem sastavu se nalazi i teretana, jedan je od objekata u elitnoj ulici Tongi, u kojoj u poslednje vreme niču savremene stambene zgrade, prodavnice, pozorišta, škole i bolnice, namenjeni eliti tamošnjeg režima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track