MLADIĆ ISKASAPIO DEVOJKU NA 35 DELOVA! HOROR U INDIJI: Njenim telom nahranio pse lutalice, inspiraciju pronašao u seriji!
Foto: Printscreen/Instagram

strava i užas

MLADIĆ ISKASAPIO DEVOJKU NA 35 DELOVA! HOROR U INDIJI: Njenim telom nahranio pse lutalice, inspiraciju pronašao u seriji!

Planeta -

Indijski fud bloger, Afab Punavala (28), ugušio je svoju devojku, isekao je na komade koje je zamotao u plastiku i stavio u frižider da bi kasnije njima nahranio pse lutalice. Inspiraciju za svoja dela pronašao je u seriji Dekster.

Policija je u subotu uhapsla mladića zbog ubistva Šrade Valkar (27). Punavala je policiji rekao da ga je inspirisala televizijska serija Dekster koja prikazuje serijskog ubicu kako, između ostalog, umotava tela svojih žrtvi u plastiku nakon što ih ubije.

- Radio je ono što i glavni lik u seriji, isekao je delove tela i rešio ih se -rekao je izvor iz istrage za "Indijan ekspres". Nakon što je njeno telo isekao na 35 manjih delova, spakovao ih je u male crne kesice koje je držao u frizideru. Kopirajući lik iz serije, kese je kupio gotovo tri nedelje nakon ubistva, prenosi Dejli mejl.

Smrad tela bio je prekriven osveživačima vazduha i mirisnim štapićima koje je Punavala kupio da prikrije smrad truleži. Delova se rešavao u više navrata, a čekao bi do dva ujutro kad bi komade tela raznosio po džungli Mehrauli u južnom Delhiju.

Punavala, koji je prošao obuku za kuvara, pronašao je mnogo načina da se reši raskomadanog tela pa je tako hranio pse lutalice delovima svoje devojke.

Ubica je zatim počeo da komunicira s Valkarinim prijateljima preko njenog Instagrama kako bi ih uverio je da je i dalje živa. Kasnije je bacio telefon zajedno s njenom odećom u smeće i guglao kako očistiti fleke krvi s poda.

- Nije odgovorila ni na jednu moju poruku od avgusta. Telefon joj je bio isključen. Raspitivao sam se o njoj kod prijatelja, a onda sam obavestio njezinog brata - rekao je Valkarin prijatelj Laksman Nadir.

Punawala i Valkar upoznali su se pre tri godine, a pre nego što su se iz Mombaj preselili u Delhi i verili se. Valkar je bila studentkinja na Tehnološkom institutu Viva, ali je odustala od studija da bi radila kao voditeljka prodaje u maloprodajnoj sportskoj trgovini pre nego što je upoznala Punavalu koji je diplomirao menadžment.

Roditelji nisu prihvatali njihovu vezu, a Valkarin otac optužio je Punavalu za porodično nasilje. Rekao je da bi njegova ćerka zvala majku i govorila joj da ju je Aftab pretukao. Valkar je 2020. godine izgubila majku, vratila se kući da bi dve nedelje tugovala s ocem i bratom pre nego što se vratila Punavali.

Indija, ubica, devojka
foto: Printscreen/Instagram

Kad su ponovno počeli da žive zajedno, Valkar je počela da vrši pritisak da je oženi. On je prvobitno obećao da će se oženiti njome, ali je kasnije odustao što je dovelo do sukoba.

- Svađali su se i to je često izmicalo kontroli. 18. maja izgubio je strpljenje i zadavio je - rekao je policijski službenik.

Valkarin otac je došao da poseti svoju ćerku, ali je primetio da je stan zaključan. Kad nije uspeo da je pronađe, podneo je prijavu za nestale osobe. Policija je potom niz tragova povezala u potencijalni zločin pa su uhapsilli Punavalu zbog nestanka devojke.

Punavala je ubrzo priznao njeno ubistvo.

- Oružje kojim je počinjeno ubistvo, kao ni svi delovi tela žrtve, još nisu pronađeni. Otac je za ubicu tražio smrtnu kaznu - navode mediji.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track