MOTOCIKLISTA PREŽIVEO NEMOGUĆE: Stajao na semaforu, a onda ga je zgazio kamionet koga je udario džip (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Daily Mail

nesreća u kaliforniji

MOTOCIKLISTA PREŽIVEO NEMOGUĆE: Stajao na semaforu, a onda ga je zgazio kamionet koga je udario džip (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Zastrašujuća nesreća dogodila se 14. novembra u Malibuu u Kaliforniji, i bila je fatalna za vozača ukradenog crnog Leksusa NC 2017, saopštila je policija okruga Los Anđeles, prenosi Dejli mejl.

Na snimku se vidi, kako neidentifikovani motociklista, koji je nekim čudom preživeo nesreću, mirno čeka da skrene levo sa prometnog autoputa Pacifičke obale u južnoj Kaliforniji.

U tom trenutklu, crni džip Leksus je punom brzimom uleteo direktno na autoput udarajući u veliki sivi kamione, koji se nakon udarca, okrenuo i bokom udario direktno u motociklistu, dok su se krhotine i tovar iz kamiona razletele po putu.

U sudaru je poginuo vozač ukradenog terenca Lekus, pošto je udario u nasip od 30 stopa nakon udarca u kamionet. Auto se zapalio i eksplodirao dok su posmatrači pokušavali da izvuku vozača iz olupine

Motociklista je nekako preživeo udes i prevezen je u bolnicu. Stanje vozača kamioneta je takođe nejasno, ali se ne veruje da je smrtno ugrožen.

Leksusa je ukraden oko sat vremena pre udesa. Vlasti nisu objavile identitet preminulog.

Poginuli vozač, koji je navodno pušten sa rehabilitacije neposredno pre nesreće, išao je niz padinu velikom brzinom i udario oko šest znakova upozorenja u sredini pre nego što je udario u kamionet.

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track