KRENULA U ŠKOLU, A OTIŠLA U SMRT Ovo je devojčica (14) koju je migrant izbo u Nemačkoj: "Iz stomaka joj je KULJALA KRV" (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen Facebook

TUGA

KRENULA U ŠKOLU, A OTIŠLA U SMRT Ovo je devojčica (14) koju je migrant izbo u Nemačkoj: "Iz stomaka joj je KULJALA KRV" (FOTO)

Planeta -

U ponedeljak ujutru se u nemačkom gradu Ilerkirhbergu dogodio stravičan incident, kada je migrant napao nožem dve devojčice, Ese S. (14) njenu trinaestogodišnju drugaricu N. M.

Kako se sumnja, devojčice je nožem napao 27-godišnji migrant iz Eritreje, koji je izleteo iz kuće u kojoj su smešteni azilanti i prvobitno zario Ese (14) nož u stomak, a drugoj devojčici u grudi. Još nije poznat razlog stravičnog napada.

Naime, od zadobijenih povreda tinejdžerka je preminula u bolnici, dok je N. M. u stabilnom stanju.

Ese (14) se u ponedeljak, malo pre 7.30 časova, uputila u školu sa bratom blizancem. Ona je u poslednjem trenutku odlučila da ostane, kako bi pričekala najbolju drugaricu N. M. Nažalost, ispostavilo se da je ta odluka za devojčicu bila kobna.

Njen brat se tada uputio na stanicu i ušao u autobus, dok je Ese tek naknadno sa N. M. krenula da korača 400 metara ka stanici.

Nemačka, ubistvo, Devojčica
foto: Facebook

Dok su devojčice prolazile pored kuće u kojoj su smešteni azilanti, migrant je izašao iz objekta i krenuo da ih ubada nožem. Nakon počinjenog užasa, on je utrčao u kuću za azilante gde je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, opkolila kuću i privela tri osobe, među kojima je bio i osumnjičeni koji je na sebi imao brojne rane.

Ese i N. M. su hitno prevezene u bolnicu, gde je 14-godišnjakinja podlegla povredama, a lekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

Prilikom saslušanja on nije otkrio motive svirepog napada.

Ceo grad je potresen i strahu zbog svega što se dogodilo, a očevici su u potpunom šoku zbog toga kakvom su užasu svedočili.

"Čuo sam buku kod semafora. Pogledao sam i video dete da leži na zemlji. Iz stomaka joj je kuljala krv. Druga se držala za krvave grudi, devojčica je bila u potpunom šoku", ispričao je jedan od očevidaca za Bild.

(Kurir.rs/Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track