ČEKALA POMOĆ 18 SATI, ALI JE ONA STIGLA PREKASNO: Amerikanka zarobljena u autu pre smrti poslala DRAMATIČNE SNIMKE oluje (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

bela smrt

ČEKALA POMOĆ 18 SATI, ALI JE ONA STIGLA PREKASNO: Amerikanka zarobljena u autu pre smrti poslala DRAMATIČNE SNIMKE oluje (VIDEO)

Planeta -

Endel Tejlor, 22-godišnja devojka stradala je u čudovišnoj snežnoj oluji koja je zahvatila SAD, a najmanje 18 sati pre nego što je pronađena mrtva poslala je zastrašujući video svojoj porodici dok je bila zarobljena u svom automobilu, navodi New York Post.

Endel je jedna od žrtava "mećave veka", a umrla je pošto je ostala zarobljena u automobilu dok se vozila sa posla u Bafalu u petak popodne.

Ona je pre smrti poslala seriju video snimaka svojim sestrama u Severnoj Karolin, poslednji nešto posle ponoći, na kome se vidi kako spušta prozor prekriven ledom kako bi prikazala obližnji kombi, takođe zaglavljen, sa upaljenim svetlima za hitne slučajeve.

„Rekla je mojoj sestri da je uplašena“, rekla je jedna od Tejlorovih sestara, Tomešija Braun.

Njena porodica je rekla da se veruje da je bila zarobljena u svom automobilu oko 18 sati pre nego što je pronađena na Badnje veče.

„Pozvala je hitnu i čekala ih je“, rekla je njena mama Vanda Braun Stil za TV stanicu.

Ali „svi koji su pokušali da dođu do nje su se zaglavili“, dodala je Braun.

„Vatrogasci, policija, svi su se zaglavili“, rekla je ona, pitajući zašto „država koja je poznata po snegu“ nije imala vozila hitne pomoći koja bi mogla da deluju tokom cele oluje.

Tejlor je rekla svojim sestrama u grupnom ćaskanju da planira da se naspava, a zatim da pokuša da ode na neko bezbedno mesto ako pomoć ne stigne kada se probudi, rekla je njena mama.

Ona mama veruje da je njena ćerka najverovatnije umrla od trovanja ugljen-monoksidom.

„Auto je radio, a sneg je i dalje padao i blokirao izduvnu cev“, rekla je ona. "Onda se smrzla pošto je auto stao".

Tejlor je preminula nešto pre svog 23. rođendana.

(Kurir.rs/New Your Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track