IGNJATOVIĆ: "CIA" JE POTVRDILA! EVO KOLIKO AMERIČKE POMOĆI UKRAJINI JE UKRADENO! Oružje i novac su otišli u buduću AL KAIDU?
Foto: AP, Shutterstock

KURIR TV

IGNJATOVIĆ: "CIA" JE POTVRDILA! EVO KOLIKO AMERIČKE POMOĆI UKRAJINI JE UKRADENO! Oružje i novac su otišli u buduću AL KAIDU?

Planeta -

Ušli smo u 315. dan rusko-ukrajinskog sukoba, a kraj rata se ni ne nazire.

Preko 100 milijardi dolara pomoći Ukrajina je primila od saveznica od početka invazije. Britaski "Tajms" navodi da će se Zapad u 2023. godini „umoriti od Ukrajine“ i da bi administracija Volodimira Zelenskog mogla ponovo da pokrene kampanju ubeđivanja svojih saveznika da nastave finansiranje.

Stevan Ignjatović, penzionisani kapetan avijacije, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde se dotakao ove goleme pomoći Ukrajini, ali i pitanja da li je celokupna pomoć zapravo stigla u prave ruke.

Stevan Ignjatović
foto: Kurir Televizija

- Pomoć koja je Amerika dala Ukrajini, ali i Evropa, je dvostruko veća od godišnje potrebe novca za vojsku. Oni su dali taj iznos osim u novcu i u robi i oružju. CIA koja je poslala svoju inspekciju, utvrdila je da fali 30% svega. Samo 70% je došlo, uništeno je poprilično, a onon ostatku nema ni traga. Sada mora da vide u koje su grupe to oružje i novac otišle, jer će one možda jednog dana kao Al kaida napraviti haos - tvrdi Ignjatović.

01:05

IGNJATOVIĆ: CIA JE POTVRDIO! EVO KOLIKO AMERIČKE POMOĆI UKRAJINI JE UKRADENO! Oružje i novac su otišli u buduću AL KAIDU?

Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije i poslanik u Skupštini Vojvodine, se u svom gostovanju za Kurir TV dotakao samog sukoba, ali i morala.

Smatra da će ovaj, pa sada i rat, odlučiti moral. Pa je i time dodao da ga ukrajinski narod više poseduje.

Aleksandar Odžić
foto: Kurir Televizija

- Moji prijatelji su bili do pre desetak dana u Ukrajini i ono što su mogli da zapaze je da je svaki stanovnik odlučan u odbrani svoje zemlje. To znači da protiv takvog morala ni jedan agresor neće moći da ostvari pobedu - naveo je Odžić.

Ignjatović se nije složio sa ovom izjavom Odžića i istakao da je ista takva situacija i u Rusiji.

- Kao što ima u Rusiji i Moskvi jedno 300.000 ljudi koji bi za Putina krenulo i završilo priču.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track