HOROR U CIRKUSU! LAV NAPAO ČOVEKA: Supruga ga spasila sigurne smrti, udarila životinju bičem! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO!)
Foto: Printscreen Youtube

HOROR U CIRKUSU! LAV NAPAO ČOVEKA: Supruga ga spasila sigurne smrti, udarila životinju bičem! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO!)

Planeta -

Čuvenog ruskog cirkuzanta Alekseja Makarenka (42) umalo je ubio lav na sceni kad je skočio na njega i zario mu zube i kandže tokom predstave u Sočiju.

Nemila scena desila se naočigled dece i ljudi koji su se uplašili kad su shvatili da to nije deo tačke.

Olga Borisova, Aleksejeva supruga, sprečila je tragediju. Do napada je došlo kad su dvojica lavova počela da se tuku tokom predstave.

01:25

Lav je napao trenera u cirkusu u Rusiji.

Makarenko je pokušao da spreči tuču, a onda ga je napao treći lav. Kako se na snimku vidi, razjareni lav skočio je na čoveka i oborio ga na pod.

Njegova supruga je dotrčala i udarila životinju bičem. Radnici su odmah isključili svetla kako publika ne bi videla jeziv prizor. Nakon toga su aktivirani vodeni topovi i specijalni zvuci kako bi se zveri primirile. Aleksej je ustao i sa suprugom se poklonio publici kao da se ništa nije dogodilo.

lav, cirkus
foto: Printscreen

Edgard Zapašni, direktor moskovskog cirkusa, rekao je da je Olga Borisova spasla svog supruga sigurne smrti."Više puta sam govorio da lavovi tokom borbe imaju tendenciju da se ujedine.

o se dogodilo danas mom kolegi Alekseju. Moramo odati počast Aleksejevoj supruzi, trenerki Olgi Borisovoj, koja je na vreme reagovala i spasla život svom mužu. Sada Aleksej dobija medicinsku negu, ali... uskoro će se vratiti u ring cirkusa sa svojim zgodnim lavovima", rekao je Zapašni.

Kurir.rs/Mondo/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track