SVEŠTENIK UŠAO U LAVLJI KAVEZ? NIJE NI SLUTIO KAKAV GA PAKAO ČEKA: Prizor koji je usledio je jeziv, neman ga NIJE ŠTEDELA (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

"isus će vas spasiti"

SVEŠTENIK UŠAO U LAVLJI KAVEZ? NIJE NI SLUTIO KAKAV GA PAKAO ČEKA: Prizor koji je usledio je jeziv, neman ga NIJE ŠTEDELA (VIDEO)

Planeta -

Snimak jednog tada četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji "pokrštava" lavove u Tajvanskom zoološkom vrtu nastao je 3. novembra 2004. godine, a nedavno se ponovo pojavio na društvenim mrežama, te je postao viralan.

Naime, kamera je zabeležila neimenovanog muškarca kako ulazi u ograđeni prostor u kom su se u tom trenutku nalazile ove dve opasne zveri.

Očevidac po imenu Hsu Li-jen rekao je stanici CTI da je čovek imao za cilj da "pokrsti" ove lavove, te da je u jednom trenutku s raširenim rukama uzviknuo: „Isus će vas spasiti!“, prenosi Los Angeles Times. Zbog toga su mnogi ljudi pomislili da je reč upravo o svešteniku.

lav
foto: Printscreen YouTube

One isprva na njegovo prisustvo nisu reagovale burno, ali u jednom trenutku po snimku se može zaključiti da mužjak lava gubi strpljenje, te mu je tada otkinuo kaput iz ruke.

Navodi se da ga je lav potom ugrizao za ruku, što se može videti i na snimku, a takođe mu je poderao i pantalone.

Muškarac se u tom momentu pomakao unazad, ali nije krenuo napolje već je odlučio da i dalje sedi na obodu prostora.

Nakon što je lav drugi put nasrnuo na njega, jedva je uspeo da se odbrani rukom, nakon čega su ga lavovi saterali u ćošak.

Čak i u tom trenutku, on je odlučio da ostane s lavovima.

Na kraju su lavove rasterali vodenim topovima.

Mnogi korisnici društvenih mreža naveli su da su zbog načina na koji je muškarac držao ruke pomislili da se on moli, pa je odatle nastala šala da je on ušao s ciljem da preobrati lavove, te da je u pitanju sveštenik.

Sa druge strane, pojedini korisnici navode da je podizanje ruku i mahanje na ovaj način dodatno isprovociralo lava.

Kako su preneli lokalni mediji, čovek je preživeo i prebačen je u bolnicu. Njega su navodno, posle nekoliko “sparinga” sa lavom, na silu izvukli čuvari jer uprkos svemu muškarac nije hteo da izađe na sigurno mesto.

Kako navodi NBC News, ovaj muškarac imao je veliku sreću jer su lavovi nahranjeni ranije tog dana, inače ko zna kako bi se ovo završilo.

(Kurir.rs/NBC News/LATimes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track