BIZARNO! MUŠKARAC (40) MUČKI OTEO PSA, PA GA SILOVAO: Prilikom hapšenja monstrum iz Francuske izgovorio ŠOKANTNU rečenicu
Foto: Shutterstock

BIZARNO! MUŠKARAC (40) MUČKI OTEO PSA, PA GA SILOVAO: Prilikom hapšenja monstrum iz Francuske izgovorio ŠOKANTNU rečenicu

Planeta -

Bizaran slučaj dogodio se prošlog septembra u Francuskoj kada je meštanin Šamberije, na istoku zemlje, oteo i silovao psa nakon čega je ubrzo i uhapšen.

Sud je otuženom naložio lečenje u trajanju od 2 godine, a zatim ga osudio na pet godina zatvora, od toga četiri će provesti iza rešetaka.

Proglašen je krivim jer je ispred klizališta u gradu, kidnapovao psa po imenu Flicka, držao ga u zatočeništvu a zatim i silovao, piše BFMTV.

Dvanaestogodišnja životinja pronađena je pet dana nakon otmice u podrumu stana bez prozora koji je okrivljeni uzurpirao, samo sa komadom hleba.

Policija je tada primila jednu anonimnu prijavu koja odgovara profilu osumnjičenog.

Prilikom prebacivanja u policijsku stanicu, četrdesetogodišnjak, već osuđen za zlostavljanje jednog psa, izrekao je jezivu rečenicu - "psi su demoni koji siluju žene i decu pre ujeda, moraju da dožive istu sudbinu".

Veterinarski pregled koji je kasnije obavljen na životinji je potvrdio da je Flicka, pored brojnih znakova zlostavljanja, imala i upalu vulve i vaginalni edem "što je omogućilo da se posumnja da je došlo do penetracije“, prenose francuski mediji.

Kurir.rs/ssup.fr/BFMTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track