POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Evo kako je tekla istraga
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Evo kako je tekla istraga

Planeta -

Policajac iz Londona, Dejvid Kerik, priznao je da je počinio krivična dela, odnosno da je silovao preko 10 žena u periodu od dve decenije.

Time je postao jedan od najozloglašenijih seksualnih prestupnika u britanskoj istoriji. Naime, on je koristio svoj položaj kako bi uplašio žrtve preteće im da im niko neće poverovati da je policajac učinio takvo delo.

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Inspektor koji je radio na ovom delu je istakao da je ponosan jer je pravda zadovoljena.

- Osećam veliko olakšanje zbog žrtava u ovom slučaju, jer je Dejvid Kerik suočen sa neoborivim dokazima priznao krivice. Nakon prvog prijavljenog slučaja, uz znatno interesovanje štampe, javilo se još žrtava. Težina njihovih dokaza je bila snažna, a danas im odajemo počast - rekao je inspektor sa ovog slučaja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja