UDATA POLICAJKA ORGIJALA SA KOLEGAMA U STANICI: Ovo su policajci s kojima je navodno IMALA ODNOSE, isplivali ŠOK detalji (VIDEO)
Foto: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

SKANDAL

UDATA POLICAJKA ORGIJALA SA KOLEGAMA U STANICI: Ovo su policajci s kojima je navodno IMALA ODNOSE, isplivali ŠOK detalji (VIDEO)

Planeta -

Policijsku stanicu u Tenesiju je potresao i šokirao seks skandal udate službenice po imenu Megan Hol, kada je otkriveno da je policajka imala intimne odnose sa čak šest svojih muških kolega! Ovo je dovelo do otpuštanja pet policajaca u Tenesiju.

Kako pišu američki mediji, policajka Megan Hol u centru su skandala zbog razmenjivanja eksplicitnih fotografija, a kako se navodi, policajka je tokom zabave u hidromasažnoj kadi skidala gornji deo kupaćeg i imala oralni seks sa dvojicom muških kolega na radnom mestu, u policijskoj stanici.

Navodi se da se Megan hvalila veličinom polnog organa jednog od svojih kolega policajaca, te iznosila tvrdnje kako je ona u "otvorenom braku", nakon čega je policajka dobila otkaz. Kako prenose američki mediji, dvojica policajaca koji su optuženi za afere sa ovom policajkom, zadržali su svoje poslove, ali su ipak na kraju suspendovani.

Megan Hol je, prema izveštaju o internoj istrazi od 28. decembra, optužena za oralni seks sa kolegama za vreme rada u policijskoj stanici, kao i policijskoj teretani. Kako se navodi, vanbračni susreti događali su se i na zabavama, u hotelima, u kućama drugih službenika, a takođe i na čamcu.

Na društvenim mrežama je objavljen video snimak u kom se mogu videti kolege Megan Hol koje se sumnjiče za neprimerene radnje sa policajkom.

Naime, nadležne službe bacile su se na istraživanje života ovih promiskuitetnih policajaca, nakon što je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Džejson Kol primio prijave da Megan ima vanbračne veze s mnogim drugim policajcima, kao i da ima trojku s jednim od njenih kolega i sa njegovom suprugom.

Kako se navodi u izveštaju, jedan od kolega ove promiskuitetne policajke priznao je da je imao seksualne odnose sa njom, kako kaže, "u više navrata", nakon što je upitan o ovoj dojavi. On je istražiteljima otkrio da mu je Megan pričala o veličini polnog organa jednog od njenih kolega sa posla, te da mu je priznala da je i sa njim imala seksualne odnose dok su oboje bili na radnom mestu.

Kako navode mediji, ovaj policajac i kolega od Megan Hol prisustvovao je poljupcu između Megan i njihovog kolege dok su svi zajedno gledali fudbal na zabavi, a takođe je izneo tvrdnje i da je Megan poljubila njegovu suprugu Ejmi, nakon što je saznala za njihov "otvoreni brak". Ono što je posebno šokiralo sve jesu navodi ovog policajca da je policajkin muž bio svedok tog poljupca.

On je takođe rekao da njen suprug nije bio prisutan na brodu kada je Megan imala trojku sa ovim bračnim parom. Naveo je da je ona ostala u braku sa njenim suprugom.

Megan Hol
foto: Printscreen/Facebook

Muškarac, čiji je polni organ Megan hvalila drugom kolegi, tokom ispitivanja je negirao da je imao odnose sa svojom koleginicom, ali je naveo da "svi znaju da ona ima mnogo seksualnih partnera". Nakon što je ovaj policajac uhvaćen u laži vezano za zajednički boravak u policijskoj teretani sa Megan, priznao je da je i on imao tajna viđanja sa njom.

Mediji prenose da je ovaj policajac nakon toga imao žestoku svađu sa svojom suprugom koja ga je, kako kaže, "prebila", te da strahuje da će izgubiti starateljstvo nad decom, nakon što je njegova supruga saznala za seks skandal.

Jedan od njenih kolega policajaca prvobitno je negirao da je imao seksualne odnose sa Megan, da bi naknadno priznao da ga je koleginica oralno zadovoljila dok su bili na dužnosti.

Disciplinski je kažnjeno osam policajaca za niz krivičnih dela, uključujući seksualnu aktivnost na dužnosti, seksualno uznemiravanje, ponašanje neprimereno policajcu i laganje istražitelja, piše Njujork post.

Dalje je otkriveno da su Hol i mnogi muški policajci razmenjivali nepristojne tekstualne poruke i eksplicitne sadržaje.

"Pornografija i uvredljive slike na radnom mestu su oblici seksualnog uznemiravanja. Ovi predmeti su uvredljivi, neprikladni i mogu dovesti do neprijateljskog radnog okruženja za druge zaposlene", navodi se u izveštaju.

(Kurir.rs/New York Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track