OGLASILA SE POLICAJKA KOJA JE IMALA S*KS AFERU SA 6 KOLEGA: Orgijala sa kim je stigla, a muž pokušava da spasi brak?!
Foto: Printscreen/Facebook

novi šok

OGLASILA SE POLICAJKA KOJA JE IMALA S*KS AFERU SA 6 KOLEGA: Orgijala sa kim je stigla, a muž pokušava da spasi brak?!

Planeta -

Udata policajka Megan Hol (26) iz stanice u gradiću La Vernju u Tenesiju otpuštena je nakon što je istraga otkrila da je istovremeno bila u seksualnim odnosima sa najmanje šestoricom kolega.

Razuzdano ponašanje dovelo je do toga da još četvorica policajaca ostanu bez posla, ali Holova ne pokazuje znakove kajanja zbog svog nedoličnog ponašanja, prenose mediji.

- Ne želim da raspravljam o tome. Samo ću da nastavim dalje i da živim svoj život - izjavila je Holova za Dejli mejl slegnuvši ramenima.

To je njen prvi javni komentar otkako je isplivao seks skandal koji je uzdrmao američku javnost.

Hol je juče nonšalantno stajala ispred svog bračnog doma u trenerci i sa bejzbol kapi čekajući svog psa da piški u dvorištu. Кasnije se presvukla u farmerke i flanelsku košulju da bi se uputila u obližnji sportski bar gde je provela nekoliko sati pre nego što je izašla sa gomilom papira.

Mlada policajka, kako je pokazala istraga, imala je oralni seks sa kolegama dok je bila na dužnosti, trojku sa drugim policajcem i njegovom ženom, a jednom prilikom je skinula gornji deo bikinija na žurki u hidromasažnoj kadi.

Holova je kolegama pričala da je u otvorenom braku, a navodno je pokušala da nagovori svog supruga da učestvuju u svingerskim orgijama.

Džededaja Hol (28), sin pastora, međutim, nije bio zainteresovan, a sada se suočava sa pritiskom javnosti. Njih dvoje su četiri godine u braku.

Megan Hol
foto: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

Džededaja je bivši čuvar parka u državnom parku sa magistarskom diplomom na Državnom univerzitetu Srednjeg Tenesija i odlučio je da ostane uz svoju ženu i pokušava da reši njihove probleme.

Megan Hol
foto: Printscreen/Tik Tok

Megan i on su par još od studentskih dana. Venčali su se u novembru 2018. godine, a prošlog marta kupili su porodičnu kuću.

Megan Hol
foto: FAcebook/LaVergneTNPD

- Ne znam kako to radi, ali pokušava da spase svoj brak - rekao je njegov šef i dodao da je mladić odlučio da se povuče zbog skandala.

Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.

Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.

Puno otpuštanja i disciplinskih mera značilo je da je La Vernj, gradić koji ima oko 39.000 stanovnika, gotovo preko noći izgubio oko 12 odsto svog policijskog ljudstva.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track