NEMA VIŠE PLAVU KOSU, S NAOČARIMA I U CRNOM: Ovako je izgledala Mirnesa Miki kad su je hapsili! NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

u Štutgart došla iz Crne Gore

NEMA VIŠE PLAVU KOSU, S NAOČARIMA I U CRNOM: Ovako je izgledala Mirnesa Miki kad su je hapsili! NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Planeta -

Mirnesa S. (42), nekadašnja konobarica koja je osumnjičena da je u Nemačkoj ojadila firmu za milion evra, uhapšena je sinoć na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Kako pišu nemački mediji, opasna Mirnesa je ranije preko svog advokata poručila policiji da će se predati. Kako je saopštila nemačka policija, Mirnesa je u Štutgart došla iz Crne Gore, a prilikom hapšenja bila je mirna.

Mirsada S., konobarica, Mirnesa S., Štutgart
foto: Printscreen Instagram

Inače, na društvenim mrežama je isplivala fotografija Mirnese nakon hapšenja, a može se videti da je sata neprepoznatljiva. Plavu kosu prefarbala je u tamniju, bila je obučena sva u crno i nosila je naočare, pretpostavlja se za vid.

Podsetimo, Mirnesa S. je osumnjičena da je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, a u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki. Ona je pre ove firme radila kao konobarica, a rodom je iz mesta Busovača u Bosni i Hercegovini.

Inače, Mirnesa Bešlić iz Busovače ima brata blizanca, još jednu sestru i majku. Njen otac Ismet Bešlić je preminuo prošle godine. U Busovači je izgradio veliku kuću u koju su, kako kažu komšije, povremeno dolazili.

Nemački Bild je otkrio ranije da je Mirnesa živela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

(Kurir.rs/RTL)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track