SMRT MILIJARDERA-PEDOFILA! Gilejn Maksvel: Džefri Epstin je ubijen u zatvoru! Udavljen da ne bi otkrio tajne o saradnicima
Bili su godinama u vezi: Gilejn Maksvel i Džefri Epstin, Foto: Profimedia

MADAM KOJA JE OSUĐENA NA 20 GODINA ROBIJE ZBOG PODVOĐENJA O SMRTI PARTNERA

SMRT MILIJARDERA-PEDOFILA! Gilejn Maksvel: Džefri Epstin je ubijen u zatvoru! Udavljen da ne bi otkrio tajne o saradnicima

Planeta -

Madam koja je podvodila maloletnice milijarderu pedofilu prvi put javno o njegovoj smrti iza rešetaka na Menhetnu

Gilejn Maksvel (61), madam koja je osuđena na 20 godina robije zbog podvođenja i seksualnog zlostavljanja maloletnica, prvi put je javno progovorila o smrti svog partnera Džefrija Epstina!

Prema zvaničnoj verziji, milijarder pedofil Džefri Epstin je 10. avgusta 2019. izvršio samoubistvo vešanjem u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu dok je čekao da mu se sudi za trgovinu ljudima u cilju seksualnog zlostavljanja.

I dalje se ne kaje

Gilejn Maksvel, koja je uhapšena u junu 2020. i zatvorske dane provodi iza brave na Floridi, tvrdi da je njen partner ubijen. Ona je za britansku televiziju Tok govorila i o princu Endruu, srednjem sinu preminule britanske kraljice Elizabete Druge, koga je opisala kao "dragog prijatelja" i odbacila optužbe protiv njega za seks s maloletnicama.

Gilein Maksvel, Džefri Epstin, pedofil
foto: Profimedia

Na pitanje o okolnostima koje su dovele do Epstinove smrti, ćerka britanskog medijskog tajkuna Roberta Maksvela rekla je da veruje da je on ubijen, što ide u prilog teorijama zavere:

- Epstin je ubijen kako se na suđenju ne bi otkrili oni s kojima je sarađivao. Na listi njegovih saradnika su vrlo ugledni i poznati ljudi - rekla je ona i nastavila:

- Iskreno bih volela da nikada nisam upoznala Epstina. Nisam znala da je tako grozan. Mislim, sada kada gledam unazad, to je, naravno, jasno. Ali u to vreme je imao mnogo prijatelja. Bio je prijatelj s gotovo svima koje možete da zamislite - navela je Gilejn Maksvel.

Ona je svom bratu Ijanu Maksvelu i novinarki Dafne Barak rekla da je najveća zabluda o njoj da je "najokrutnija, najzločestija i najotrovnija osoba".

Princ, maloletnica i madam: Endru, Virdžinija Roberts i Gilejn Maksvel
Princ, maloletnica i madam: Endru, Virdžinija Roberts i Gilejn Maksvelfoto: Profimedia

Na pitanje o žrtvama, Gilejn Maksvel je rekla da se nada da su dobile neku vrstu zaključenja cele agonije ishodom suđenja, na kom je ona osuđena na robiju. Nije se izvinila, već je žrtvama poručila da iskale bes na vlastima, koje su dopustila da Epstin umre u zatvoru.

Klinton, Tramp...

Prema zvaničnoj verziji, Epstin se pomoću čaršava obesio u ćeliji, iako je tri nedelje ranije njegov cimer pokušao da ga ubije, zbog čega je bio prebačen u posebnu ćeliju sa specijalnim nadzorom. Indikativno je da u vreme smrti nadzorne kamere u ćeliji nisu radile, a čuvari, koji je trebalo da ga obilaze na svakih 30 minuta, spavali su.

Obdukcija je pokazala da su mu kosti vrata bile slomljene, što može da ukazuje na davljenje. Sarađivao je s brojnim uticajnim ličnostima, među kojima su Bil Klinton, Donald Tramp, Vudi Alen...

Ipak je isplatio 12 miliona žrtvi

Lažna fotografija princa i maloletnice?

Gilejn Maksvel je istakla da je fotografija na kojoj se vidi ona pored britanskog princa Endrua, koji grli Virdžiniju Roberts, koja je tada imala 17 godina, lažna.

- Ta je fotografija lažna. Ne verujem da je stvarna. Zapravo sam sigurna da nije. Nikada nije bilo originala. Videla sam samo foto-kopiju. Ne verujem da se to dogodilo - rekla je ona.

Podsećamo, zbog optužbi da je seksualno zlostavljao maloletnice britanska kraljica Elizabeta Druga je srednjeg sina kaznila oduzimanjem svih počasti i povlastica. Princ je isplatio 12 miliona funti u vansudskoj nagodbi kako bi žrtva odustala od sudskog gonjenja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track