OCA TROJE DECE TRAŽILI NA OBALI, NAŠLI GA U UTROBI AJKULE: Prepoznali ga po tetovaži! Ono što je policija rekla LEDI KRV U ŽILAMA
Foto: Facebook

pronašli ga ribari

OCA TROJE DECE TRAŽILI NA OBALI, NAŠLI GA U UTROBI AJKULE: Prepoznali ga po tetovaži! Ono što je policija rekla LEDI KRV U ŽILAMA

Planeta -

Ranije ovog meseca, jedan muškarac iz Argentine misteriozno je nestao, a sada su pronađeni njegovi ostaci, prenosi Sky News.

Muškarac po imenu Dijego Barija (32), otac troje dece, viđen je poslednji put 18. februara dok je vozio svoj kvad blizu obale u Čubutu, južnoj argentinskoj provinciji, malo pre ponoći.

Dijego se na putu zaustavio da pozdravi svoje prijatelje ribare i javio supruzi da će doći malo kasnije.

S obzirom da se kući nije vratio ni te ni sledeće noći, a nije odgovorao ni na pozive ili poruke, porodica je nakon dva dana bez ikakvog kontakta sa njim odlučila da prijavi njegov nestanak.

Dijego Barija
foto: Facebook

Tada su istražitelji krenuli da pretražuju područje u kom je nestao, a nakon 40 sati lociran je njegov uništen kvad, a nešto dalje i kaciga od Dijega, koja je bila podeljena na dva dela, ali telo tada još nisu našli.

"Ne možemo više ovo da podnesemo, molim te javi se. Jaka sam zbog dece, ali ne znam koliko ću još dugo biti. Ne budi buntovan, daj nam neki znak", napisala je njegova žena Virdžinija Bruger na Fejsbuku par dana pre jezivog otkrića ribara.

U nedelju ujutru su dvojica ribara prijavila da su uhvatila tri ajkule blizu mesta gde je nađeno vozilo ovog muškarca.

Ribari su našli ljudske ostatke u jednoj od ajkula dok su ih čistili, prenosi Sky News.

Dijego Barija
foto: Facebook

Kako su ispričali ribari, uhvatili su tri ajkule, duge oko 1,5 metara. Kada su otvorili životinju kako bi joj uklonili creva, pronašli su kožu, salo, kao i ljudsko meso. Ostaci su odgovarali podlaktici, a tetovaža zelene i crvene ruže je još uvek mogla da se raspozna.

Dijegova porodica uspela je da ga identifikuje uz pomoć te "tetovaže koja se nalazi na jednom od ostataka", saopštila je Daniela Milatruz, policajka koja je učestvovala u potrazi za ovim muškarcem. Porodica je prepoznala tetovažu koja se nalazila na podlaktici.

Ona je takođe dodala da će biti urađeno i DNK testiranje kako bi se potvrdio njegov identitet.

Dijego Barija
foto: Facebook

Istraga se nastavlja, iako nije jasno šta se tačno desilo. Dijegovo vozilo nađeno je na plaži dva dana nakon što je nestao.

"Pretpostavljamo da je Dijego imao saobraćajnu nesreću i završio u moru, a kako je tog vikenda bila velika plima, verovatno su njegovo telo odvukle ajkule", rekli su iz policije.

Prema rečima nadležnih, tokom vikenda je došlo do snažnog talasa plime u periodu kada je nestao ovaj muškarac.

Dijego Barija (32) nestao je 18. februara, a njegov kvad ATV koji je vozio pre nego što je nestao, nađen je uništen na plaži u južnoj Argentini.

Pretraga područja nije dala nijedan trag o tome gde bi Dijego mogao da se nalazi, da bi osam dana kasnije ribari našli ljudske ostatke u ajkuli koju su uhvatili.

(Kurir.rs/Sky News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track