"UBICA KANIBAL" UHAPŠEN NA AERODROMU U LISABONU: Policajci mu otvorili kofer, pa se PRENERAZILI kad su videli šta je unutra (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter

jezivo

"UBICA KANIBAL" UHAPŠEN NA AERODROMU U LISABONU: Policajci mu otvorili kofer, pa se PRENERAZILI kad su videli šta je unutra (FOTO)

Planeta -

Policija u Portugalu uhapsila je muškarca koji se sumnjiči za ubistvo i kanibalizam i istražuje da li "sumnjivo meso", koje je pronađeno u njegovom koferu, predstavlja ljudske ostatke navodne žrtve.

Begolea Mendes Fernandes (25) je uhapšen na aerodromu u Lisabonu nakon što je avionom stigao iz Amsterdama, prenosi Daily Mail.

Fernandes se sumnjiči da je u nedelju u prestonici Holandije ubio Alana Lopesa (21), a dokaz za to bi mogao da bude upravo u njegovom koferu.

Policija sumnja da se unutra nalaze ljudski ostaci, te je sadržaj torbe poslat na posebno veštačenje.

Portugalski mediji pišu i da je Fernandes ne samo ubica, već možda i kanibal.

Policija ga je zadržala na aerodromu odakle je planirao da odleti za Brazil. Za nekoliko dana se očekuje izručenje Holandiji.

"U ponedeljak ujutro na aerodromu u Lisabonu je uhapšen muškarac (26) osumnjičen za ubistvo u Holandiji. On je na sebi imao krvavu odeću, a u torbi paket s komadima mesa. Zadržan je na graničnoj kontroli aerodroma nakon što su nadležni posumnjali da nosi falsifikovanu italijansku ličnu kartu. U početku su ga sumnjičili samo da je putovao s lažnim dokumentima, ali potom je otkriveno da je dan ranije osumnjičen za ubistvo u Holandiji", saopštio je portparol portugalske granične službe.

Portparol dodaje da je muškarac osumnjičen za smrt 21-godišnjaka koji je pronađen u kući na Vegastratu u severnom Amsterdamu u nedelju 26. februara uveče.

Alan Lopes (21) pronađen je mrtav u kući u kojoj je živeo s majkom i dve sestre. Portugalski dnevnik Žornal de Notisijas objavio je da je Lopes možda žrtva kanibalizma.

U toku je istraga.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track