TRENUTAK KAD JE PUTINOVA LJUBAVNICA PRIZNALA Progovorila o IDEALNOM muškarcu: Volim ga mnogo, toliko sam srećna da se PLAŠIM VIDEO
Foto: Printscreen Youtube

"sjajan čovek"

TRENUTAK KAD JE PUTINOVA LJUBAVNICA PRIZNALA Progovorila o IDEALNOM muškarcu: Volim ga mnogo, toliko sam srećna da se PLAŠIM VIDEO

Planeta -

Alina Kabajeva, 39-godišnja olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici i kako se sumnja tajna devojka ruskog predsednika, priznala je u televizijskom intervjuu da je Vladimir Putin njen “idealan muškarac”, dok u javnosti kruže slike luksuzne “zlatne vile” okružene šumom u kojoj navodno živi sa njihovom decom, prenosi Daily Mail.

Pre punih 15 godina, tada 24-godišnju Alinu intervjuisala su na televiziji školska deca i – iako nije otkrila ime svog idealnog muškarca – sada je očigledno jasno da je to bio, a i dalje jeste, 70-godišnji Putin. Par nikad nije priznao da je u vezi, ali sumnja se da imaju najmanje dvoje dece.

Alina Kabajeva, Putin
foto: Printscreen Youtube

"On je sjajan čovek, volim ga mnogo"

Alina je u pomenutom intervjuu iznela neke detalje. Na pitanje jednog dečaka da li je upoznala svog “idealnog muškarca” Alina se nasmejala.

- Jesam – rekla je ona smejući se i očigledno izbegavajući da ga imenuje.

- Rekli ste da imate dečka? Zašto ne žurite da se udate za njega, da li se plašite sreće? Ko je on? – upitala je jedna devojčica.

- Dakle uspeli ste da postavite ovo pitanje, bravo… Što se tiče straha od sreće, ponekad sam toliko srećna da se plašim toga. Naravno, postoje neke zabrinutosti – rekla je ona.

- A ko je on? Muškarac, veoma dobar čovek, sjajan čovek – rekla je neodređeno Alina, vrteći olovku u rukama.

- Volim ga mnogo – dodala je.

Putin, Alina Kabajeva
foto: Printscreen Youtube

Alina o brakolomstvu

Na pitanje jedne devojčice koji je bio poslednji poklon koji je dala svom “idealnom muškarcu”, Alina je odgovorila da je to bio “kaput sa krznom, veoma lep”. Putin je, kako ukazuje “Dejli mejl”, nedavno viđen u takvom kaputu.

Druga devojčica ju je potom upitala da li bi mogla da odvoji muža od njegove porodice ako se zaljubi. Putin je u to vreme bio oženjen bivšom stjuardesom “Aeroflota” Ljudmilom, sa kojom se kasnije razveo.

- Mislim da ne – rekla je Alina inicijalno, ali se posle ispravila.

- Dajte da kažem nešto. Život je komplikovan i pričati o oženjenom muškarcu… Ako postoji problem u porodici i čovek traži drugu ženu i komunicira sa tom drugom ženom a ne sa svojom suprugom, to znači da se problem već dogodio i da tu ne bi bilo ničeg dobrog u toj porodici – rekla je tada Alina.

Alina Kabajeva
foto: EPA/SERGEI CHIRIKOV

"Zlatna vila" u šumi

U međuvremenu su buru u javnosti pokrenule priče da Putin navodno živi sa Alinom na ogromnom, dobro čuvanom seoskom imanju sa nekoliko raskošnih vila i igralištem za njihovu malu decu. Kako se navodi u izveštaju ruskog istraživačkog sajta Proekt, Alina živi u “zlatnoj vili” okruženoj šumom na Putinovom imanju na jezeru Valdaj, oko 400 kilometara severozapadno od Moskve, koju čuvaju elitni agenti FSO i obližnji sistem protivvazdušne odbrane “pancir”.

Ruski predsednik je navodno kupio imanje u vrednosti od 120 miliona dolara preko fonda na Кipru, preneo je sajt.

Izgradnja vile za Кabajevu počela je 2020. i završena je dve godine kasnije, navodi Proekt. Neimenovani zvaničnici rekli su istraživačkom timu da su videli decu u prostorijama, a satelitski snimci napravljeni između 2016. i 2020. pokazuju igralište u šumi za koje se veruje da je izgrađeno za porodicu.

0642507154, Alina Kabajeva
foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

"Putin urlao na Alinu zbog curenja priče"

Nakon što je priča o njihovom luksuznom stilu života procurila u javnost, sada je objavljeno i da se Putin razbesneo na Alinine prijatelje zbog toga.

S obzirom da je Putin poznat po tome što ćuti o privatnom životu, nije iznenađujuće što “niko nikad nije video predsednika tako besnog” kad je saznao da su procurile priče o njegovom glamuroznom životu sa Kabajevom. Prema nalogu “General SVR” na “Telegramu”, Putin je rekao da njeni prijatelji “pričaju na svakom ćošku o sve što znaju i ne znaju”.

“Putin je rekao da ima 100 odsto (pouzdanu) informaciju da je do curenja došlo iz kruga prijatelja Kabajeve”, navodi kanal.

Bes zbog curenja navodno je doveo do ogorčene svađe između Putina i Kabajeve, a neki mediji pišu i da je vikao na nju.

Vladimir Putin
foto: Shutterstock

"Alina, carica Rusije"

Alina je prvi put povezana sa Putinom 2008. kad je bila poslanica, a list koji je to objavio je odmah potom zatvoren. Ali, uprkos Putinovim naporima da njihovu vezu i lične živote drži u tajnosti, i dalje kolaju priče o njihovoj romansi i zapanjujućem luksuzu u kojem uživaju iza zatvorenih vrata.

Često nazivana “caricom rusije”, smatra se da je Kabajeva razmažena van svakog poimanja jer je Putinu navodno dala muškog potomka kojeg mu nijedna devojka ni žena nisu pre dale. Veruje se da ona i Putin imaju između dvoje i četvoro dece, potencijalno blizance među njima.

Alina Kabajeva
foto: Printskrin/Jutjub

U znak zahvalnosti što mu je podarila naslednika, tvrdi se u izveštaju, Putin je svoju ljubavnicu nagradio utočištem u crnomorskom odmaralištu Sočiju. Ako to nije bilo dovoljno, Kabajeva je navodno dobila više od 20 vila i stanova, ispunjenih tipičnim ruskim elitnim glamurom – mahagonijem, mermerom, kožom i zlatom.

Putin je u braku sa Ljudmilom, od koje se razveo 2014, dobio dve ćerke a njegova bivša ljubavnica Svetlana Krivonogih je 2003. rodila ćerku Jelisavetu. Pet godina kasnije i njihova veza se okončala.

Mnogi Rusi smatraju da je Alina pravi razlog Putinovog razvoda sa Ljudmilom. Kabajeva je 2018. nestala iz javnosti na skoro tri godine, usred sumnji da je rodila blizance u bolnici u Moskvi.

(Kurir.rs/Blic/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track