UBIJEN RADNIK NA TELEVIZIJI U ALBANIJI: Napadači pokušali da uđu u zgradu "Top čenel" pa upucali čoveka i pobegli u džipu!
Foto: AP/Hektor Pustina

napad tokom snimanja rijalitija

UBIJEN RADNIK NA TELEVIZIJI U ALBANIJI: Napadači pokušali da uđu u zgradu "Top čenel" pa upucali čoveka i pobegli u džipu!

Planeta -

Jedan radnik albanskog kanala "Top čenel" ubijen je noćas, nakon što su nepoznati napadači pokušali da upadnu u zgradu ove televizije u Tirani.

Nedugo nakon napada, koji se dogodio sat posle ponoći, na obližnjem autoputu je pronađeno zapaljeno vozilo marke "rendž rover", za koji se sumnja da su izvršioci koristili za napad na televizijske kancelarije, preneo je "Albenijen post".

Pretpostavlja se da se u zapaljenom vozilu nalazi i "kalašnjikov" koji je korišćen u napadu.

Ubijeni je radnik star 60 godina, koji je preminuo na putu do bolnice, pošto je pogođen u telo, piše Tanjug, a prenose mediji.

Albanska policija traga za četvoricom muškaraca, osumnjičenih da su sinoć izveli oružani napad na televizijsku stanicu Top Channel u Tirani i ubili čuvara zgrade.

Napad se dogodio 1 sat iza ponoći, a u pucnjavi je ubijen Pal Kola (60), radnik privatne kompanije, koja je zadužena za obezbeđenje objekta.

Ubistvo se dogodilo tokom snimanja rijaliti šoua Velikog brata, a kamere su snimile učesnike koji su čuli rafal iz kalašnjikova i naglas to komentarisali.

Nakon pucnjave napadači su pobegli ukradenim "rendž roverom", a nedugo potom su zapalili vozilo i nestali u nepoznatom pravcu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track