NOVI ŠOK! Džulija koja tvrdi da je nestala Medlin otkrila JEDINO SEĆANJE iz ranog detinjstva! POZNATI STRUČNJAK UOPŠTE NEMA DILEMU
Foto: Printskrin / You Tube

čeka se REZULTAT dnk analize

NOVI ŠOK! Džulija koja tvrdi da je nestala Medlin otkrila JEDINO SEĆANJE iz ranog detinjstva! POZNATI STRUČNJAK UOPŠTE NEMA DILEMU

Planeta -

Devojka iz Poljske, koja tvrdi da je davno izgubljena Medlin Meken, rekla je tokom gostovanja na TV da su njena sećanja iz ranog detinjstva "jezivo slična" mestu odakle je devojčica nestala pre skoro 16 godina.

Džulija Vendel (21) rekla je da ima samo jedno sećanje iz ranog detinjstva, a to je da se nalazi pored okeana i na plaži. Mlada Poljakinja se pojavila u američkom TV šou "Dr Fil" gde je razgovarala o svojim tvrdnjama da je ona trogodišnja engleska devojčica koja je nestala dok je bila na odmoru sa roditeljima u Portugalu 2007. godine.

Govoreći o svom jedinom ranom sećanju Džulija je rekla da ima neka pojedinačna sećanja od osme-devete godine, prenosi Telegraf pisanje Mirora.

- A pre osme godine imam samo jedno sećanje sa plažom i vodom, more ili okean, a bilo je kornjača i dece koja su pokušavala da uhvate kornjače i uzmu ih u ruke. Sećam se zgrada svetlih boja i sunčeve svetlosti toj zgradi - rekla je Vendel.

1 / 3 Foto: James Boardman Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Doktorka Fija Johanson, privatna istražiteljka koja pomaže Džuliji da dođe do istine, tvrdi da njeno pamćenje liči na okruženje u kojem je Medlin Meken nestala.

- Možda je to jedno od sećanja kada je imala tri godine. To bi mogla da bude ista zgrada u kojoj je Medlin nestala 2007. godine - rekla je Johanson.

Tokom emisije, razgovarali su i o njenom defektu na šarenici oka, pokazujući da Džulija i Medlin imaju isti beleg.

- Sada je malo izbledela, ali da - rekla je Džulija.

Takođe su pokazali da Medlin i Džulija imaju istu rupicu na obrazu, a dr Fil je rekao da mlada Poljakinja "veoma liči na nju iz tog doba".

Devojka je dodala da misli da veoma liči na Medlin kao tinejdžerka.

- Druga stvar je izraz lica. Kad se smejem oči mi se zatvaraju kao na fotografiji Medlin. Kada se smejem, imam neku sliku iz tinejdžerskog uzrasta, imam isti izraz - rekla je Džulija upoređujući sebe sa Medlin.

Džulija trenutno čeka rezultate DNK testa koji treba da potvrde ili negiraju njene tvrdnje.

Tokom intervjua Dr Fil ju je pitao šta će uraditi ako se dokaže da su muškarac i žena iz Poljske ipak njeni biološki otac i majka.

- Verujem da sam ja Medlin Meken. Ako mi je majka, ne želim da imam kontakt sa njom, ali ja verujem da mi nije majka - rekla je devojka.

Džulija je naglasila da njena majka odbija da podeli informacije iz njenog ranog detinjstva.

- Rekla je da me je rodila, ali nije htela da mi pokaže nikakav dokaz. Kada sam pitala za DNK pre cele ove situacije i za fotografije njene trudnoće odbila je da priča o tome - rekla je Džulija.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track