DEČAK (12) UHAPŠEN ZBOG UBISTVA: Sumnja se da je izazvao nesreću nakon koje je žena umrla od smrtonosnih povreda posle sudara
Foto: EPA/STRINGER

DEČAK (12) UHAPŠEN ZBOG UBISTVA: Sumnja se da je izazvao nesreću nakon koje je žena umrla od smrtonosnih povreda posle sudara

Planeta -

Zbog sumnje da je izvršio ubistvo nakon što je žena umrla od zadobijenih povreda nakon užasne saobraćajne nesreće, uhapšen je12-ogodišnji dečak.

Policajci su uhapsili mladića sinoć u Šefildu u Jorkširu nakon sudara u predgrađu. On je priveden i zbog sumnje da je posedovao oštar predmet i ostaće u pritvoru.

Ekipe policije i Hitne pomoći izašle su na lice mesta 5. aprila uveče, gde je zatečena žena od 60 godina sa teškim povredama. Ona je preminula na licu mesta pre nego što je prebačena u bolnicu, potvrdila je policija Južnog Jorkšira, piše San.

Glavni inspektor Andrea Bovell rekla je:

„Ovo će biti duboko uznemirujući period za porodice onih koji su umešani u ovaj incident i zamolio bih da se poštuje njihova privatnost dok pokušavaju da shvate šta se dogodilo.

Portparol snaga nije izneo detalje o lokaciji nesreće, ali su stanovnici Hemper Lejna u predelu Grinhil u gradu prijavili da se to dogodilo tamo, navodi Šefild star.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track