Ja sam slikala vojvotkinju!

Fotograf Valeri Suo:

Ja sam slikala vojvotkinju!

Planeta -
Francuskinja koja radi za magazin Klouser kaže da zamak u kojem su se odmarali princ Vilijam i Kejt Midlton niko nije čuvao

PARIZ - Profesionalno.Francuskinja Valeri Suo je fotografkinja koja je uspela da slika gole grudi Kejt Midlton koje su osvanule u magazinu Klouser i tako britansku kraljevsku porodicu dovela u krajnje neprijatan položaj.Paparaco u strahuValeri je francuskoj štampi ispričala da je poslednjih dana, iz straha da joj se nešto ne desi, prestala da izlazi, obrisala je svoj nalog na Fejsbuku i čeka da se slegne prašina.- Očekivala sam jako obezbeđenje oko zamka u kojem su se četiri dana odmarali princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, ali ono kao i da nije postojalo. Na lokalnom putu bilo je i drugih ljudi osim mene, biciklista, prolaznika, kao i samih radnika iz zamka. Vojvotkinja je morala to da zna i da bude opreznija, da svoje telo ne prikazuje onako kako je to učinila - rekla je Valeri i dodala da nju nije imao ko da zaustavi da radi svoj posao.- Oko poznatih i slavnih ima puno policije i obezbeđenja, ali ovde nije bilo ni engleske ni francuske policije. Naravno da sam iskoristila priliku i slikala mladi bračni par kako se opušta pored bazena. Vilijam je bio u šortsu, s naočarima na glavi i čitao je nešto, a Kejt je bila u bikiniju - kaže Valeri.Slabo obezbeđenjeBritanski mediji počeli su da krive slabo obezbeđenje kraljevske porodice, uz konstataciju da je isto tako mogao i terorista sa snajperom da priđe dovoljno blizu, a onda bi bilo kasno.

Magazin Klouser rasprodat u tiražu od 400.000 primeraka
Magazin Klouser rasprodat u tiražu od 400.000 primeraka

Vilijam traži hapšenjePrinc Vilijam želi da odgovorni za fotografije njegove supruge završe iz rešetaka. On je rekao da će da svedoči na sudu kako bi pomogao da se osvetla obraz buduće kraljice.- Želim da idu u zatvor - rekao je Vilijam navodno svojim prijateljima.Kejt i Vilijam trenutno su na devetodnevnom proputovanju Azijom, a juče su snimljeni kako uživaju na Borneu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track