UBILA DECU JER JE UMISLILA DA SU ZOMBIJI: Ruke im odsekla, a usta izlepila trakom, tela zakopala na imanju njenog partnera
Foto: Printscreen YT

suđenje majci iz pakla

UBILA DECU JER JE UMISLILA DA SU ZOMBIJI: Ruke im odsekla, a usta izlepila trakom, tela zakopala na imanju njenog partnera

Planeta -

Počelo je suđenje majci Lori Valou zbog ubistva dvoje dece, koja se dovodi u vezu i sa smrću supruge sadašnjeg muža.

Lori Valou Dejbel, nazvana „mama iz pakla“, optužena je zajedno sa partnerom Čedom Dejbel za ubistvo Tajli Rajan (16), Džošue „Džej Džej“ Valou (7) i Dejbelove prethodne supruge Tami Dejbel.

Sudu u Ajdahu navodi da je bila uključena u kult koji je vodio njen tadašnji dečka Čed Dejbel koji je bio opterećen sudnjim danom i pisao je o drugom dolasku Isusa Hrista, demonima i apokalipsi, piše britanski Metro.

Lori Valou Dejbel
foto: Printscreen YT

Nakon što se porodica preselila kod Ćeda, sve je postalo čudno, pa i to da su proglasili deca „zombijima“ koju su preuzeli zli duhovi i treba ih ubiti.

Tužioci su na ekranu pokazali fotografije ostataka dece, sina i ćerke, koji su pronađeni zakopani na imanju Čada Dejbela u junu 2020. godine. Ruke Tajli Rajan (17) bile su odsečene, dok je njen brat Džošua Valou (7) pronađen vezan lepljivom trakom.

Lori Valou Dejbel
foto: Printscreen YT

Detektiv Rej Hermosiljo prisetio se jezivog otkrića u junu 2020, devet meseci nakon što su poslednji put viđeni. Sud je video fotografije sa mesta zločina posmrtnih ostataka dece dok su pažljivo uklonjeni sa Dejbelove imovine. Na jednoj je prikazan Džej Džej koji još uvek nosi crvenu pidžamu sa selotejp trakom koja mu je prekrivala usta i vezane ruke i noge.

U drugom, porotnici su mogli da vide Tajline ugljenisane ostatke u zelenoj kanti koja se otopila tokom vatre koja je zapaljena kako bi se uništilo njeno telo.

Lori Valou Dejbel
foto: Printscreen YT

Detektiv je rekao da je miris bio toliko nepodnošljiv da su forenzičari mogli da rade samo nekoliko minuta.

„Smrad je bio toliko jak da smo morali da kopamo naizmenično.“

U sudnici su bili i baka i deka Džošue, koji su prijavili njegov nestanak 2019. godine nakon što se mesecima nisu čuli sa njim. Tokom svedočenja, deda je jecao sa svog mesta u sudnici. On i supruga Kej Vudkok bili su bliski sa svojim unukom i postali su zabrinuti 2019. godine nakon što je do dečaka postalo sve teže doći telefonom. Kej je tog novembra zatražila od policije da izvrši proveru šta je sa Džej Džej i tada su vlasti otkrile da su oba deteta nestala.

Lori je takođe optužena da je skovala zaveru sa sadašnjim suprugom Čadom da ubiju njegovu ženu Tami Dejbel pre nego što su se venčali.

Lori Valou Dejbel
foto: Printscreen YT

Tužilac Blejk je rekla kako je Lori kupovala burme za sebe i Dejbela početkom 2019. godine, dok su njihovi supružnici i deca i dalje bili živi. Oni su se venčali na plaži na Havajima dve nedelje nakon što je Dejbel prijavio da je svoju suprugu Tami pronašao mrtvu u krevetu.

Pre smrti, Dejbel je povećao životno osiguranje svoje supruge, tvrde tužioci.

Lori takođe čeka suđenje zbog svoje navodne uloge u planiranju ubistva njenog četvrtog supruga, Čarlsa Valoua. Njen brat Aleks Koks je 11. jula 2019. godine ubio Čarlsa u Arizoni i tvrdio da je to bilo u samoodbrani.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track