VELIKI NEUSPEH U POTRAZI ZA NESTALOM DEVOJČICOM! Nemački sud odustao od suđenja osumnjičenom za otmicu Medlin Meken
Foto: Printscreen/7news

sud

VELIKI NEUSPEH U POTRAZI ZA NESTALOM DEVOJČICOM! Nemački sud odustao od suđenja osumnjičenom za otmicu Medlin Meken

Planeta -

Glavni osumnjičeni za nestanak Medlin Meken neće se suočiti sa optužbama za niz navodnih silovanja, jer se pokrajinski sud Braunšvajg proglasio nenadležnim za suđenje Kristijanu Brikneru.

Ovo predstavlja veliki neuspeh u potrazi za nestalom devojkom. Sud je ukinuo nalog za hapšenje protiv njega, objavio je Bild pozivajući se na advokata Kristijana Briknera, Fridriha Filšera.

Medlin Meken
foto: Printscreen/7news

Kristijan je u pritvoru od juna 2020. godine, nakon što je imenovan kao glavni osumnjičeni za Medlin nestanak. Na osnovu dokaza koji su otkriveni tokom istrage o Madlin, on je optužen za nekoliko seksualnih delikata navodno počinjenih u Portugalu u vreme njenog nestanka.

U oktobru prošle godine nemački tužioci su optužili Kristijana Briknera za tri krivična dela teškog silovanja i dva dela seksualnog zlostavljanja dece, za navodne zločine u trajanju od 17 godina između 2000. i 2017. godine, premosi San.

Medlin Meken
foto: Printscreen/7news

„Pre nego što je uhapšen, optuženi je živeo u inostranstvu na svom imanju u Nojvegerslebenu. Činjenica da je poternica ukinuta ne znači da će Kristijan Brikner biti oslobođen. On trenutno služi sedmogodišnju kaznu u Nemačkoj zbog silovanja penzionerke u Portugaliji gde je Medi nestala 2007. godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track