AU, CRNI ČOVEK, ŠTA GA SNAŠLO: Stao da se olakša pored pruge, a onda mu krava pala na glavu?! ZA BIZARNIJU NESREĆU NISTE ČULI
Foto: Shutterstock

kakav maler

AU, CRNI ČOVEK, ŠTA GA SNAŠLO: Stao da se olakša pored pruge, a onda mu krava pala na glavu?! ZA BIZARNIJU NESREĆU NISTE ČULI

Planeta -

U indijskoj državi Radžastan voz je punom brzinom naleteo na kravu, a delovi životinje usmrtili su čoveka koji se nalazio nekih 30 metara dalje.

Nesrećni čovek je prema navodima indijskih medija u trenutku nesreće stajao pored pruge i obavljao nuždu. Policija je saopštila da je nastradao penzionisani električar u železnicama Indije.

Porodica nastradalog muškarca navela je da je krava bila na šinama i da je udarac voza bio toliko jak da su delovi tela životinje leteli desetinama metara uokolo. Deo je pao na nesrećnog muškarca koji je od udarca preminuo.

Telo je poslato na obdukciju u okružnu bolnicu.

Polubrzi vozovi "Vande Barat" često naleću na stoku na šinama na mnogim linijama. Ministar železnica rekao je da je sudar voza sa stokom na šinama neizbežan i da se to imalo na umu prilikom projektovanja polubrzih vozova "Vande Barat" koji voze brzinom od približno 130-160 km/h.

Železnica je u međuvremenu odlučila da postavi metalnu ogradu duž više od 620 km duge magistralne rute Mumbaj-Ahmedabad kako bi sprečila životinje da lutaju po šinama.

(Kurir.rs/India times)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track